Norrland bjuder på glädje

Vilka härliga dagar vi har haft här uppe i norr. I torsdags blev det lite efterfest efter giget i Luleå tillsammans med lite andra härliga människor. Vi var på en båt och hade en härlig kväll tillsammans helt enkelt! I fredags gick bussen runt 10.30 på morgonen och det var full fart på bussen. Det blir en hel del skratt när man åker med det här knäppa gänget vill jag lova…

Giget i Umeå gick även det jättebra med en stor och taggad publik precis som vanligt. Vi åkte direkt vidare till hotellet där det serverades lite soppa och bröd som vi mumsade på innan vi alla gick och la oss.  En tidig kväll med andra ord. Bussen gick inte förrän vid 11 dagen efter så det var många som passade på att träna lite innan det var dags för ytterligare en ganska lång bussresa. Väl framme i Bispgården mötte Kjelleman och en kameraman från TV4 upp oss för att filma lite backstage-material till årets Diggiloo-program. Så det blev en del tokigheter runt om på området. Själva giget gick jättebra, det kändes som att det här nästan kan ha varit den bästa publiken hittills. Efter showen hoppade vi återigen in i bussen för att åka mot hotellet som låg en bit bort. Men vi hade en FANTASTISK bussresa. Först tävlade vi i vem som kunde göra det bästa explosions-ljudet med munnen. Och inte för att skryta men det var undertecknad som vann…haha! Vi provade även ko-ljud, flygplans-ljud och diverse annat kul. Det blev även några omgångar viskeleken. Det blev en del konstiga meningar där på slutet. Sedan körde vi mördarleken, den när en person utses till mördare och så ska man sitta i en ring och så ska mördaren blinka mot de andra för att mörda dem. Blir mördaren upptäckt så förlorar hen, om den lyckas döda alla utan att bli upptäckt så vinner hen. Det var SÅ roligt. Vi alla skrattade så det gjorde ont. Vilken kväll! Men vi var rätt trötta när vi väl var framme på hotellet så då blev det lite nattamat innan sängdags.

Idag fick vi en lång sovmorgon då bussen inte skulle gå förrän 12.45. Jätteskönt faktiskt! Så idag känns alla lite extra utvilade och taggade inför kvällen. Vi är just nu på väg mot Järvsö och Lill-Babs café där vi ska fika lite innan vi fortsätter till Stenegård där vi ska spela ikväll. Nu ska vi nog leka lite till så bussresan går lite fortare!

Som vanligt vill internet inte riktigt samarbeta men bilder dyker upp snarast!

/Emilia