Nu åker vi snart mot Vadstena

Ja, imon bitti rullar jag och några till från Göteborg mot Vadstena och kvällens spelning. Jag har verkligen väntat på det här, jag har ju fortfarande inte fått vara med på årets show så det bli jätteroligt verkligen. Jag var nog färdigpackad redan i måndags, så taggad är jag.

FullSizeRender

Och vad jag har förstått det som så är alla lika taggade, det var ett tag sen de körde nu så det ska bli kul att köra igång igen.

Jag åker som sagt dit tidigt imon så jag kommer vara framme på området strax innan lunch. Men då kommer scenen redan vara klar förmodligen. För crew-bussen åker från Stockholm redan vid 22 ikväll så att de ska kunna bygga direkt på morgonen. Allt måste ju vara klart när artisterna anländer tidigt på eftermiddagen, de måste ju kunna köra sitt soundcheck så att det låter bra när ni kommer. Ja, det blir mycket fix och pill men det är ju så det ska vara!

Nu ska jag fixa klart alla förberedelser inför helgens aktiviteter…vi ses!