Nu är vi på plats i Vadstena

Äntligen är även vi framme i soliga Vadstena och stämningen är på topp. Det är mycket aktivitet, alla har sina arbetsuppgifter och jobbar på för att bli klara i tid. Snart är det dags för lunch, tror att vi alla behöver få i oss lite mat innan vi tar itu med eftermiddagen.

10400003_10153399532940871_2378324638420244317_n

Jag fick lite bra frågor i en kommentar igår som jag tänkte svara på här så alla kan läsa.

Är det alltid så ni åker och anländer… alltså först crew-bussen, sedan du/ni och sedan artisterna? När anländer artisterna? Kommer ni och artisterna att stanna kvar i Vadstena eller åker de/ni direkt till Nyköping?

Ja, de som anländer först är de som kör transporterna med allt material, alltså scenen, rekvisitan och så vidare. Näst på tur är det crew-bussen som ska ta hand om allt material för att kunna bygga upp arenan och scenen. Sist kommer artisterna då det är ganska onödigt att de är på plats under själva byggandet. Det är ju först när scenen är klar som de behövs så vi kan ha ett litet soundcheck. När alla vi andra anländer skiljer sig åt beroende på vart vi ska vara och vad som är tanken. Producent Patrik Krall och projektledare Helena Sundberg var till exempel på plats redan igår. Så det skiljer sig åt ganska mycket. Jag kommer ju åka runt lite med alla så när jag anländer kommer också skilja sig en del åt. Jag är inte helt säker på när artisterna anländer men det brukar vara någon gång under tidig eftermiddag.

Ikväll kommer vi inte stanna här i Vadstena utan vi kommer faktiskt åka till Linköping (har jag för mig i alla fall) och sova där i natt. Men det är också olika från spelning till spelning, allt beror på hur långt det är dit vi ska och lite på hur bråttom det är. Sedan får man ta saker lite som det kommer, vår turnéledare Ann Lund har stenkoll på allting men vi andra åker mest med och sover i den säng vi blir anvisade. Det är tur att vi har Ann så att någon har koll på oss! Men vi åker alltså vidare mot Nyköping imon och då åker jag med i artistbussen så då kan jag berätta mer om det.

DJI_0020


DJI_0003

Här ovan har ni några bilder från Vadstena. Nu ska jag springa vidare och ta lite mer bilder här på området och på byggandet. Hörs senare!