Crewet hade heldag i Hällefors

Ja, jag är på plats tidigt i Varberg idag faktiskt. Det blev egen bil för min del från Stockholm för att mellanlanda i Göteborg en natt innan jag åkte sista biten ner hit till fästningen. Scenbygget är i full gång och arenabygget likaså. Jag passar på att jobba ikapp på lite grejer jag inte riktigt hunnit med i veckan då vi har haft en liten extratur med nästan hela crewgänget som jag berättade om senast.

Vi åkte alltså till Hällefors efter giget i Kristinehamn men i och med att jag hade egen bil och bussen inte kom förrän på morgonen hade jag ingenstans att sova. Så det var bara att bädda i bakluckan och ligga där och mysa…men det gick faktiskt bra! Direkt på måndagsmorgonen var vi ett gäng som åkte och fixade lite byggplast och barnpooler för att förbereda inför såpabrännbollen. Sedan var det lite lunch vid 13, en jättegod pastarätt. Strax efter 14 kom en instruktör och hjälpte oss så vi kunde gå runt i höghöjdsbanan som finns i Hällefors. Sjukt roligt men väldigt, väldigt jobbigt i armarna…det fanns tre olika banor och den sista avslutades med en jättelång linbana. Magiskt! Men det roligaste kom ju ändå efter höghöjdsbanan…

Såpabrännbollen. Jag har inga ord för hur roligt det var. Här har ni några något suddiga bilder i alla fall!

IMG_0270 IMG_0275 IMG_0290

Jag inledde i alla fall hela alltet med kvällens bästa fall, jag hade visst underskattat hur halt det var…men det bästa var ju att det inte spelade någon roll hur man trillade, det gjorde ändå inte ont! Så vi klarade oss faktiskt hela utan skador. Dessutom vann mitt lag med 138-122 så det gjorde ju det hela ytterligare ett snäpp bättre!

Här kan ni se en film från vår dag!