PREMIÄR IMORGON!

Som vi längtat, hela gänget är nu igång och förbereder inför premiären på Trädgårdsföreningen. Vi har lastat lastbilar i Alingsås, kört ner allt till Göteborg och nu är byggargänget i full fart!

IMG_0037IMG_0036

Till att börja med mäter vi upp marken, vart allt ska stå, från restaurang till scen, stolar, allt! Vi har tidigare förberett noga med kartor om placering av allt.

Vår arenachef Jossa...

Här är Helena, hon basar över oss alla som Diggiloos projektledare! Här står hon utanför produktionskontoret som alltid följer med turnén.

IMG_0038
På kontoret förbereder vi för fullt med biljetter, gästlistor, inköp till kvällen och alla saker som behöver göras inför premiären!

Stommen till scenen är nu byggd och det är full färd med att bygga upp med skärmar, lampor och annat! Solen lyser i Göteborg och det är massor med folk på trädgårdsföreningen som njuter av solen.

IMG_0042 IMG_0041 IMG_0039IMG_0040 (2)IMG_0043

PS: fortfarande Tess på marknadsavdelningen som gästbloggar åt Emilia som är på äventyr denna helgen! nyfiken på något kring hur vi jobbar på marknadsavdelningen? kommentera så svarar jag!