Scenen är nästan klar

Nu är det fullt upp här borta i Grebbestad vill jag lova! Artisterna övar fortfarande där borta i danslokalen medan musikerna faktiskt haft nästan hela eftermiddagen ledig. Jag för min del har haft frågestund med Martin Stenmarck så jag håller på att ladda över det klippet just nu. Det vill ni inte missa! För övrigt har det mesta idag handlat om scenbygget såklart, alla har jobbat stenhårt hela dagen för att försöka få allt klart och nu börjar det se ut som det faktiskt ska vara en spelning här på lördag, eller ja redan imon blir det ju faktiskt för då är det dags för genrep. Scenen är på plats, stolarna är på plats och senast jag kollade så höll de på med allt annat som ska finnas i området så jag hoppas att även det är klart nu. Annars lär de väl hålla på hela natten…

Någon som inte ska hålla på hela natten det är jag. Så fort jag lyckats få över frågestunden med Martin ska jag gå ner och äta korv med alla andra precis som vi har gjort varje kväll. Ja för varje kväll grillar vi korv klockan 22, lite nattamat innan det är dags att ladda inför nästa dag. Ett jättehärligt tillfälle för Diggiloofamiljen att lära känna varandra ännu bättre och ha lite avslappnad tid med varandra.

Tyvärr fungerar det inte att lägga till bilder just nu så jag gör det imorgon bitti. Vi hörs imon och då är det skarpt läge…Sov gott!