Sista showen

Nu är det dags. Sista dagen är kommen och vi förbereder för årets sista show. Helt galet! Lite skönt också såklart att få varva ner och ta det lite lugnt. Men mest tråkigt förstås!

Direkt igår när vi skulle hoppa på bussen i Stockholm mot Sandviken kändes det lite vemodigt och det var många kramar. Och det har fortsatt så hela helgen, extra många kramar, extra många snälla ord och extra mycket kärlek helt enkelt. Gårdagens show gick precis som planerat om inte lite bättre. Det känns som att alla tar i lite extra för att det är sista helgen nu och kör på en lite högre växel. Efter showen hoppade vi direkt på bussen igen för att åka tillbaka till Stockholm. Vi satte på damfotbollen på TV:n i bakgrunden och sedan satt vi och pratade minnen. Om allt som har hänt under sommaren, alla ”skandaler” och all kärlek som har uppstått. För som vanligt med Diggiloo bildas det en del kärlekspar under sommaren…när man lever så tätt inpå varandra är det nästan oundvikligt. Förra året hittade jag ju min nuvarande sambo som dessutom är årets scenchef. Så mycket kärlek här på Diggiloo som sagt!

Nu laddar vi i alla fall inför årets sista show, känns så konstigt att det redan är slut. Kan verkligen inte förstå det! Linda Bengtzing och Oscar Zia har pyntat deras sida av logerna så de ska ha riktigt mysigt nu under showen bakom kulisserna med popcorn och m’n’ms. Men nu ska jag passa på att umgås med alla en sista dag och ha en riktigt härlig kväll. Vi hörs!

/Emilia