Soligt väder och glada (men trötta) miner

Hej på er,

Nu börjar både musiker, artister och alla runt omkring bli ganska trötta, men vi kämpar på här allihopa. Det är otroligt långa dagar och alla jobbar stenhårt konstant. Man får verkligen ta tillvara på de korta pauser som erbjuds men det är det värt. Det är ju så otroligt roligt och det tror jag alla håller med mig om!

Så vad har dagen erbjudit? Under förmiddagen var det vanliga rep med artister och musiker för att gå igenom allt så alla vet vad som gäller. Men direkt efter lunch var det dags att köra igång lite mer seriöst då det var dags för genomkörning av hela första akten. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt mer än att ni som ska se showen har något helt fantastiskt framför er!! Det är ju naturligtvis inte perfekt än men vi har ju fortfarande några dagar dagar på oss att fixa till de sista så det kommer vi nog hinna.

Jag har också hunnit med ett par intervjuer med några av dem som jobbar bakom hela kalaset, till exempel tjejen som är ansvarig för arenan och Filip som ser till att allt på scenen fungerar. Om en liten stund så blir det frågestund med Helena och Martin också, glöm inte det!

Nu när premiären bara är ett par dagar bort så märker man att hela crewet börjar bli lite stressade och trötta så det gäller att alla är på tå och redo för det mesta. Man får hjälpa till där man behövs helt enkelt. Idag fick jag till exempel hjälpa till att skicka ut inbjudningar till spelningen i Göteborg den 13e juni och jag har också fått sköta utdelandet av crew-kläder. Men det är så det fungerar här på Diggiloo, vi är alla en stor familj och då hjälper man varandra. Trots att Patrik Krall säger att alla ska sköta sig själva och inte blanda sig mellan arbetsgränserna…men det gör vi alla ändå…sssch…

Vi har precis ätit middag och genomgången för akt 2 ska precis dra igång. Det ska bli spännande att se om den akten ser lika bra ut som den första! Jag bjuder på ett gäng bilder från dagen och så hörs vi mer imorgon. Ha det gött!

P1000074P1000076P1000075P1000083P1000108P1000101

 

P1000096

 

P1000115