Tack för den här helgen!

Det här blev vår första vecka med fyra gig och det märks att alla har blivit lite slitna, kanske inte artister och musiker i samma utsträckning som resten av crewet men ändå. Vårt crew-gäng jobbar ju ändå väldigt, väldigt långa dagar och det är tufft arbete vill jag lova. Många lyft, mycket bärande och allmänt slit hela dagarna. Så de är riktiga hjältar hela högen! Men nu ska de i alla fall få lite välbehövlig vila ett par dagar innan det är dags för nästa sväng.

På vägen till spelplatsen i Järvsö stannade vi alltså till på Lill-Babs café där vi åt så mycket bullar så vi nästan sprack. Det var helt galet gott! Sedan bar det av vidare mot Stenegård och kvällens föreställning. Showen igår gick i alla fall jättebra, vi fick besök av ett helt gäng med artister från tidigare år faktiskt. Lina Hedlund från Alcazar som var med 2010 och Nassim Al Fakir som var med 2014 kom med sonen Tilo. Dessutom satt Martin Stenmarck och Andreas Johnson som var med förra året i publiken tillsammans med sina respektive familjer. Så det var jättekul att träffa dessa härliga Diggilooare igen! Lill-Babs var naturligtvis också på plats för att njuta av underhållningen.

Efter giget var vi som vanligt hembjudna till Lill-Babs för lite god mat och dryck samt härligt sällskap. Så vi drog dit allihopa för en mysig stund tillsammans, hon bor ju så otroligt fint med utsikt över hela området i princip. Så vi tackar för den jättegoda maten och för att vi fick komma! Jag, Sami (från Medina) och vår kapellmästare Emanuel kunde dock inte stanna så länge då vi var tvungna att åka hemåt mot Stockholm igen ganska direkt. Men en stund fick vi i alla fall hänga med hela gänget för att bara umgås lite. Sedan åkte vi alltså i Medinas husbil tillbaka till storstan, väldigt skönt att komma hem i tid faktiskt. Jag åkte direkt vidare med tåg mot Göteborg och det här som jag nu kommer spendera mina lediga dagar. Kanske ska man passa på att gå på Lotta på Liseberg ikväll, det är ju ingen mindre än vår egen Ace Wilder som är med där ikväll. Ska du gå?

Nu när jag äntligen har lite bra internet är det dags att bjuda på lite bilder också! Så här kommer lite bilder från de senaste veckorna.

Blogg1 Blogg7 Blogg8 Blogg9 Blogg10 Blogg2 Blogg4 Blogg5 Blogg6 Blogg3

/Emilia