Tack Göteborg!!

Nu har man äntligen landat hemma för en vecka ledigt från spelningar i alla fall. Jag har samlat på mig så mycket material under den här veckan så i våra sociala medier samt här på hemsidan kommer det ändå bli en hel del uppdatering så det får ni inte missa. Men vi tar det från början!

En stor del av det tekniska gänget samt det kreativa teamet var på plats redan i torsdags förra veckan. Jag anlände på fredagen och artister plus musiker på lördagen. Så sedan blev det en hel veckas repetitioner. Då det samtidigt som vi hade våra repetitioner pågick en stor konferens i Gothia Towers var vi tvungna att vara tysta på dagen, därför blev det mest repetitioner under kvällstid. Men för alla oss andra var det jobb under dagen också, så det blev extra långa dagar för oss vill jag lova…

Men vilken show vi har fått till! Många säger att det här kan vara den bästa showen vi någonsin har haft och jag är nog beredd att hålla med. Det är svårt att jämföra olika år men det är lite mer tempo och lite mer drag i den här showen. En mycket väl avvägd mix med gammalt och nytt, svenskt och internationellt, humor och allvar. Jag kan garantera att ni inte vill missa den här showen!

Idag så åkte jag tillsammans med artisterna och musikerna (förutom de som bor i Göteborg såklart) hem till Stockholm igen, bussen rullade mot Landvetter strax efter halv nio och flyget gick 10. Väl framme blev det kramkalas innan det var dags att säga hej då för den här gången. Nu ses vi om lite mer än en vecka, jag hörde rykten om att några skulle passa på att åka utomlands den här veckan så det kommer nog vara ett brunbränt och utvilat gäng som rullar mot Borgholm i nästa vecka. Härligt!

Men vi hörs senare i veckan för mer spännande detaljer om veckan!

Kram på er

/Emilia