Tack Västervik!

Det här måste ha varit årets varmaste spelning såhär långt. En helt underbar dag! Vi åkte från Stockholm vid tio imorse för att hinna ner i tid plus ett matstopp på vägen. Men istället för att stanna på en restaurang så köpte vi med oss från Max och åkte till en sjö och åt lunchen ute i det härliga vädret. Några passade till och med på att bada.

Sedan åkte vi vidare mot Västervik och vi var framme här strax innan fyra. Då fick vi världens bästa mottagande, nämligen glass. Så gott! Då blev alla taggade på soundcheck innan vi fick äta lite mat och ladda inför showen. Det har druckits mycket vatten idag vill jag lova för solen har skinit rakt in på scenen så för att undvika uttorkning var det även lite resorb i vattnet. Än så länge har det gått bra!

Showen har gått jättebra och vi alla känner oss väldigt nöjda. Vi har haft stor publik och verkligen helt UNDERBART väder!! Nu direkt efter gig ska vi åka till Norrköping där vi ska bo över natten innan vi åker vidare mot Rättvik och morgondagens show i Dalhalla. Det ska bli underbart väder även där så då kan det nog bli ett bad eller två innan giget. Kul!

/Emilia