Tre gig gjorda, två kvar

Nu har tiden börjat flyga sådär snabbt igen, den här veckan är ju snart slut?! Helt galet. I onsdag var vi ju i Varberg och då var jag på plats ganska tidigt faktiskt och gick runt och hjälpte till lite här och där. Vi hade inte speciellt roligt väder under showen, men vad gjorde väl det när vi hade en sådan fantastisk publik! De dansade, klappade, sjöng med och var helt underbara. Så det blev en riktigt bra kväll ändå! Igår var vi i Skurup och även där var jag på plats lite tidigare än vanligt då jag för en gångs skull har egen bil. Väldigt skönt faktiskt! Det gick bra även i Skurup, som vanligt hade vi en grymt stor publik så det blev bra drag vill jag lova.

Imorse rullade vi mot Båstad och då var hela gänget faktiskt där ganska tidigt då vi har en lite annan scen här. Så det fick bli lite stageing med vår regissör Lotta för att allt skulle sitta ordentligt. Men det var inga konstigheter egentligen och vi har kört på hela kvällen nu. Det känns som publiken är taggad, det är många veteraner som är här ikväll. Alltså gäster som har varit här alla 14 åren. Kul!

Det börjar kännas i kroppen att det redan har varit tre shower den här veckan, men ändå har vi två kvar. Skönt att vi ändå ska stanna här i Båstad imorgon, då får alla lite sovmorgon och en chans att samla ny energi. Dessutom har vi lite middag och trevligheter efter showen idag. Det ska bli riktigt roligt i och med att hela gänget kan vara med för en gångs skull! Men nu måste jag hoppa in i duschen för showen är alldeles strax slut och jag vill hinna fräscha till mig lite innan maten. Vi hörs!

/Emilia