Välkommen till Göteborg!

Göteborg. Min älskade hemstad! Det här är ju ändå en stad som jag har ganska bra koll på efter att ha bott där i över 20 år. Så nu ser jag fram emot att få hälsa er välkomna till Sveriges (enligt mig då) bästa stad!

Sveriges andra största stad, Göteborg, ligger på västkusten och är väl mest känt för sina góa gubbar som heter Glenn allihop, jobbar i hamnen och luktar fêsk. Nej skämt åsido, så är Göteborg en stad med mycket att vara stolt över. Vi har Liseberg som är Nordens största nöjespark, Universeum där det finns allt möjligt för den naturintresserade, Gothia Towers där man kan avnjuta en god räkmacka uppe på 23e våningen med utsikt över hela Göteborg och en massa annat häftigt såklart. Vi har dessutom fina grönområden mitt i stan som Slottskogen och Trädgårdsföreningen där ju årets Diggiloo kommer gå av stapeln. Kul tycker vi och kul tycker förhoppningsvis ni också!