Tjejen bakom Diggiloo-bloggen

Ja, för er som är nya här på bloggen och inte vet vem jag är kanske det är lite förvirrande att läsa inläggen här så jag tänkte göra en kort presentation av vem jag är!

Jag heter Emilia Berntsson och jag är en 22-årig journaliststudent från Göteborg som helt enkelt älskar shower av olika slag. Jag är före detta konståkare och jag tror att det var där mitt showintresse startade. 2009 såg jag Diggiloo-gänget för första gången när de var hos Lotta på Liseberg och sedan dess är jag fast! Jag älskar mixen av artister, musikstilar och hur showen sträcker sig över generationsgränserna. När jag i somras fick chansen att åka med och rapportera behind the scenes tvekade jag inte en sekund och jag hade den bästa sommaren i mitt liv. Och nu får jag alltså vara med även nästa år vilket är helt fantastiskt roligt!

För övrigt är jag en ganska vanlig tjej i mina bästa år (typ) som älskar att skriva, träffa nya människor och berätta deras historier. Och det är alltså jag som ska visa er allt som har med Diggiloo att göra, allt det där som man kanske egentligen inte ska få se men som jag kommer visa er ändå. Efter förra sommaren kan jag lite om allt när det kommer till Diggiloo och jag är en av de som har svar på de flesta frågor. Och om jag inte kan svaret så vet jag i alla fall vem som vet. Så var inte rädda för att ställa frågor, jag finns här för er skull! Kommentera eller maila mig på [email protected], det är bara roligt att höra ifrån er, ju fler frågor desto bättre.

Så det var lite kort info om mig! Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm, imon har vi ju fotografering så just nu är det dags för de sista förberedelserna så att vi har koll på allt! Men vi hörs mer senare i veckan, då ska jag berätta mer om själva fotograferingen.

Ta hand om er!

/Emilia

Lasse Holm, från främling till konungens medalj!

Lasse Holm tilldelas konungens medalj! ”Jag får vara väldigt ödmjukt tacksam för detta, den skall mina barnbarn få ärva” säger...

Diggiloo 💜 Mello

Mello, Melodifestivalen som är Sveriges största musiktävling går snart av stapeln. Det har väl inte undgått någon att det finns...

God Jul & Gott Nytt År

Diggiloo-året 2023 lider mot sitt slut Ett magiskt år för Diggiloo har nu kommit till ända och vi känner oss...

Låt oss presentera Diggiloo 2024

Möt Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann...

Idolvinnaren Cimberly vinner en plats i Diggiloo!

Efter kvällens enastående och spännande final av Idol 2023 kan vi med glädje hälsa Cimberly Wanyonyi, 18 år, från Skellefteå...

Diggiloo+Idol=sant

I samarbete med Universal Music kan vi stolt informera att årets vinnare av Idol vinner, förutom ett skivkontrakt, en plats...

Tack för i år, ses 2024!

Ett ord, WOW! Vilken turné, vilken show och vilken publik vi haft i år. Kalasbra! Vi hade helt enkelt inte...

Diggiloo tar ett skutt in i sista veckan!

Turnén går mot sitt slut efter en lååång och händelserik sommar. Den sista spelningen blir i Göteborg lördagen 26 augusti,...

Stockholm är utsålt!

Sveriges största sommarturné tuffar på med full kraft och vår show i Stockholm på Ulriksdals slott är slutsåld. Men det...

Vi kom, du såg, vi segrade!

✓Diggiloo är igång och vilken start vi fick. Småland bubblade. Hok kokade. Artisterna ägde. Och tack publiken för att ni...