Tjejen bakom Diggiloo-bloggen

Ja, för er som är nya här på bloggen och inte vet vem jag är kanske det är lite förvirrande att läsa inläggen här så jag tänkte göra en kort presentation av vem jag är!

Jag heter Emilia Berntsson och jag är en 22-årig journaliststudent från Göteborg som helt enkelt älskar shower av olika slag. Jag är före detta konståkare och jag tror att det var där mitt showintresse startade. 2009 såg jag Diggiloo-gänget för första gången när de var hos Lotta på Liseberg och sedan dess är jag fast! Jag älskar mixen av artister, musikstilar och hur showen sträcker sig över generationsgränserna. När jag i somras fick chansen att åka med och rapportera behind the scenes tvekade jag inte en sekund och jag hade den bästa sommaren i mitt liv. Och nu får jag alltså vara med även nästa år vilket är helt fantastiskt roligt!

För övrigt är jag en ganska vanlig tjej i mina bästa år (typ) som älskar att skriva, träffa nya människor och berätta deras historier. Och det är alltså jag som ska visa er allt som har med Diggiloo att göra, allt det där som man kanske egentligen inte ska få se men som jag kommer visa er ändå. Efter förra sommaren kan jag lite om allt när det kommer till Diggiloo och jag är en av de som har svar på de flesta frågor. Och om jag inte kan svaret så vet jag i alla fall vem som vet. Så var inte rädda för att ställa frågor, jag finns här för er skull! Kommentera eller maila mig på [email protected], det är bara roligt att höra ifrån er, ju fler frågor desto bättre.

Så det var lite kort info om mig! Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm, imon har vi ju fotografering så just nu är det dags för de sista förberedelserna så att vi har koll på allt! Men vi hörs mer senare i veckan, då ska jag berätta mer om själva fotograferingen.

Ta hand om er!

/Emilia

Semesteraktiviteter i Sverige

Vad ska vi hitta på när det är semester? Var ska vi åka? Äsch, det kanske är bättre att ta...

Sommarens konserter i Sverige – Diggiloo, en given tradition!

Sommaren 2024 besöker vi totalt 24 orter med DIGGILOO vilket då innebär 24 konserter runt om i Sverige. Möjligheterna är...

Solen skiner alltid på Diggiloo!

Idag skiner solen på oss när vi tar vårt kaffe i solen! Men det är ju inte konstigt, solen skiner...

Repvecka hos Anders Bagge

Hänger ni med? Tiden är kommen för årets första repvecka. Vi kallar det även workshop, eftersom det är dessa dagar...

Idol-Saga klar för Diggiloo

Diggiloo får förstärkning från Västergötland. Vi är glada att meddela att Idol-Saga är klar för Diggiloo. Det blir inte en...

Dags att planera sommaren!

Men först…Påsk, och vi har alla våra olika traditioner under denna högtid. Påskjakt, äggkonst, familjemiddagar, skotertur på isen och pimpelfiske...

Lasse Holm – från främling till konungens medalj!

Lasse Holm tilldelas konungens medalj! Att Lasse Holm, vår schlagerkung, nu får Konungens medalj Litteris et Artibus som betyder ”för...

Diggiloo 💜 Mello

Mello, Melodifestivalen som är Sveriges största musiktävling går snart av stapeln. Det har väl inte undgått någon att det finns...

God Jul & Gott Nytt År

Diggiloo-året 2023 lider mot sitt slut Ett magiskt år för Diggiloo har nu kommit till ända och vi känner oss...

Låt oss presentera Diggiloo 2024

Möt Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann...