Vilken helg!

Tycker bilden ovan är så söt…vi hade en liten extragäst under spelningen i Alingsås! Haha

Det här var en otroligt lång helg, med hela fem spelningar. Jag vet inte om vi någonsin har haft så många shower under en och samma vecka förut? Oavsett så gick det i alla fall väldigt bra, det var skönt att det inte var så långa avstånd mellan städerna där vi spelade så det gick ganska fort att åka mellan varje stopp. Som jag skrev i förra inlägget var det också väldigt skönt att vi hade ett dubbelgig, så vi stannade kvar i Båstad i två dagar. Jag var dock bara med den första dagen då jag var ledig i lördags, men vad jag förstod det som hade det gått bra även då!

Blogg5 Blogg4 Blogg3 Blogg2

Vi hade ju middag efter showen i fredags tillsammans med hela gänget och det blev lite julbord faktiskt. Lite opassande kanske men gott var det i alla fall. Det blev också en hel del tal, bland annat från vår producent Patrik Krall, våra regissörer Sandra Koffner och Lotta Furebäck och såklart från mr Diggiloo himself Lasse Holm. Så det var fullt med kärlek i luften och vi ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Därför bestämde vi oss för att gå till Pepes Bodega och dansa lite hela gänget. Det stängde ju dock inte så sent det heller så stora delar av gänget satte sig i en liten lounge-del av hotellet och fortsatte umgås. En riktigt lyckad och mysig kväll tycker jag!

Lördagen var ganska lugn för alla i och med att det mesta redan var färdigt från dagen innan. Och mycket mer än så vet jag inte, mer än att showen hade gått fantastiskt bra! I söndags bar det av mot Alingsås där vi skulle avsluta hela veckan. Och vilket avslut det blev! Det kan nog ha varit en av sommarens bästa publiker måste jag säga. Det var riktigt bra drag hela kvällen igenom! Väldigt roligt. Men också väldigt skönt att komma hem nu och mellanlanda lite efter att ha varit ute på vägarna i nästan två veckor i sträck. Så den här veckan kommer det bli mycket sömn för allihop tror jag. Och så laddar vi inför nästa helg som ju faktiskt är den näst sista helgen på hela sommaren. Vart tog tiden vägen?! Nu får vi passa på att njuta ordentligt innan det är dags att säga hej då till varandra…

Och på lördag blir det dessutom TV-inspelning. Kul!

/Emilia