VILKEN PREMIÄRKVÄLL!

Hej på er! Vilken vecka det har varit…och som det kulminerade igår under premiärkvällen! Det har repats, dansats, laddats, planerats och så vidare hela veckan och igår. Igår var det äntligen dags för premiär. Och vilken premiär det blev! Vi är alla så otroligt nöjda, stolta och tacksamma över att showen blev så fantastiskt bra. Det var en grym publik som peppade oss igenom hela föreställningen som blev bättre än vad vi någonsin hade kunnat drömma om.

Diggiloo 15 Foto Thore Rodelius Diggiloo 17 Foto Thore Rodelius Diggiloo 16 Foto Thore Rodelius Diggiloo 18 Foto Thore Rodelius Diggiloo 11 Foto Thore Rodelius Diggiloo 10 Foto Thore Rodelius Diggiloo 09 Foto Thore Rodelius

Vi körde dessutom en live-sändning på Facebook precis innan showen och där kunde ni hänga med in bakom kulisserna innan showstart där vi tog tempen på alla artister och andra i gänget. Det var jätteroligt och det hoppas jag att ni också tyckte för det känns som en sådan grej som vi borde fortsätta med tycker jag.

Efter premiären igår kväll blev det lite champagne för att fira den lyckade showen och sedan blev det premiärfest i Mix, en av restaurangerna i Gothia Towers, med lite plockmat och annat gott. Efter allt adrenalin som kom efter (under också i och för sig) var det svårt att tagga ner tillräckligt för att gå och lägga sig så vi var faktiskt ett helt gäng som bestämde oss för att gå ut och dansa. Så vi hoppade in i några taxi-bilar och rullade mot Avenyn och Park Lane där vi svängde loss i några timmar. En riktigt härlig kväll måste jag säga!

Nu har vi alla hunnit sova ut och ta igen oss lite efter de långa dagarna vi har haft hela veckan men teknikerna är faktiskt redan på plats i The Theatre igen. Jag själv ska alldeles strax vandra ditåt för att förbereda inför kvällens spelning. Nu hoppas vi på succé igen!

/Emilia