Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli är kanske en av vår tids folkkäraste och bredaste artister. Hon har haft många olika ärorika uppdrag, allt från dansband, solokarriär, programledare, egna tv program, sommarprat, jury för Talang TV4 och Grammisar, hon har turnerat med alla stora produktioner och haft egen show på Grand Hotel. Listan kan göras lång…

Charlotte har släppt 8 solo album (snart 9). Hon har även under åren gestaltat stora musikalroller såsom, Eva Peron i musikalen Evita med över 200 föreställningar, Belle i Skönheten & Odjuret, för vilka hon fått fantastiska recensioner för sin insats. År 2013 vann Charlotte det ärofyllda Edwardpriset som årets underhållare.
Charlotte har varit med i Melodifestivalen 3 gånger med stor framgång. Hon vann hela Eurovision Song Contest 1999 med låten Take me to your Heaven. 2008 återvände Charlotte till tävlingen och vann den svenska uttagningen med låten Hero som även blev den mest sålda singeln det året.
– Nu är det snart dags igen att tävla men med en egenskriven låt. I år har inte Charlotte alls inställningen att vinna utan visa upp sin nya musikstil. Under våren släpps ett helt album som Charlotte jobbat på under en längre tid där hon själv har själv skrivit alla texterna. Ett album som är självupplevt äkta, avskalat och nära.
Utöver sin musikkarriär så har Charlotte;
  • Släppt 3 träningsböcker,
  • Egen skönhetskollektion – The Girl,
  • Egen hälsokost tillskott serie – Fit & Smart.
  • Klädkollektion med sönerna, ungdoms-klädserie.
  • Egen vin serie.
Följ gärna Charlotte i hennes hektiska vardag på hennes sociala kanaler: 
Officiell hemsida: CharlottePerrelli.com
Instagram: @LaPerrelli
Facebook: Facebook.com/CharlottePerrelliOfficial
Spotify länk: https://open.spotify.com/artist/39Waq6UmqYCBEuyv8M8kjl