Cirkus Salve – för de små Diggiloobesökarna

I år bjuder Salvequick på en underhållande clownföreställning*. Förvänta dig allt från akrobatik och musik till dans och trolleri – med clowner vet man aldrig vad som kan hända! Det blir en stund fylld av lek, drömmar och massa skrattCirkus Salve är del av ett större samarbete som Salvequick har med Clowner utan Gränser, en ideell organisation som sedan 1996 har skrattat med mer än en och en halv miljon barn i över 30 länder.

*Avvikande orter Göteborg, Rättvik, Båstad och Vadstena.

Cirkus Salve Diggiloo Borgholm Sponsor 2016 027

Genom att åka med på Diggilooturnén ges Clowner utan Gränser en möjlighet att öka kunskapen om och engagemanget för barn som befinner sig i utsatta situationer runt om i världen samtidigt som de kan sprida skratt, glädje och hopp runt om i sommarsverige. Läs mer på skrattsalve.se om samarbetet och var gärna med och designa ett skrattsalveplåster så bidrar du med 10kr till Clowner utan Gränsers arbete. Den design som vinner kommer att säljas till förmån för Clowner utan Gränser 2017. Tänk vilken ära att designa ett plåster som gör skillnad – på många sätt.

Varmt välkomna till Cirkus Salve!

YouTube video

Cirkusartister

Lina PeterssonLinda Petersson, akrobat med sin huvudsakliga bas i parakrobatik och som catcher i partrapets. Har arbetat som frilansande artist sedan 2003 för bland annat Cirkus Cirkör, Riksteatern och turnérat med Clowner utan Gränser till Rwanda, Demokratiska Republiken Kongo, Sudan och Kenya tre gånger.

 

 

JosefinJosefin Karlsson, bor i Malmö och har gått cirkusutbildning i både Köpenhamn och i Spanien. Började att sätta upp förställningar på gator, torg och festivaler i bland annat Italien, Spanien, Belgien och Luxemburg men arbetar nu i cirkusgruppen Cirkus Saga främst i Sverige. Har gjort flera expeditioner tillsammans med Clowner utan Gränser och mött barn i Lettland, Kenya och Sverige. Allra bäst på parakrobatik, jonglering och luftakrobatik. Älskar att möta nya människor och ny publik!

Karl GranbergKarl H Grangberg, clown och fakir sedan 1996. Arbetat som sjukhusclown hos Glädjeverkstan på Astrid Lindgrens barnsjukhus på Karolinska sedan 2006. Eldartist och dare devil Burnt out Punks. Rest med Clowner utan Gränser till Estland, Kenya, Burma, Jordanien, Kambodja och arbetat med organisationen i Sverige.

 

 

Desiree HolmqvistDesirée Holmqvist, har arbetat som cirkusartist i 16 år, främst som luftartist i tyg och trapets, eldartist och parakrobat. Uppträtt i över tio länder världen över. Har turnerat med Clowner utan Gränser sex gånger och gjort expeditioner till Demokratiska Republiken Kongo, Rwanda, Libanon och tre gånger till Grekland under 2015.