Diggiloo 2022 – flyttade orter

Uppdaterat 210621 kl. 16.00

Ni har idag den 21 juni 2021 mottagit ny information på den mailadress som användes vid köp.

Nedan orter går tyvärr inte att genomföra 2021 pga. förmodade restriktioner och logistiska skäl, vi beklagar detta djupt och förstår besvikelsen för dig som har biljett till dessa orter.

Spelningarna som flyttas till 2022: 

 • Malmö, Malmö Arena 3 juli 2022
 • Vetlanda, Tjustkulle 6 juli 2022
 • Älvsbyn, Storforsens Naturreservat 13 juli 2022
 • Höga Kusten, Skuleberget Naturscen 15 juli 2022
 • Rättvik, Dalhalla 16 – 17 juli 2022
 • Båstad, Tennisstadion 23 juli 2022
 • Åmål, Djuphamnen 28 juli 2022
 • Vänersborg, Sanden 29 juli 2022

Gällande Vetlanda, Älvsbyn, Båstad, Höga Kusten, Åmål och Vänersborg har nedan information idag skickas till den mailadress som användes vid köp:

Har du bokat biljetter via någon av våra samarbetspartner så som ICA, SCR eller Sparbanken Alingsås så finns mer info kring det i det mail du mottagit idag.

 

Hej igen alla Diggilooare!

 Nu kommer vi med lite mer information till er gällande sommarens Diggiloo, tusen tack för ert tålamod! Vi hoppas att ni hunnit funderat lite och pratat ihop er om hur just ni vill göra med era biljetter.

Som du tidigare har fått information om kommer vi tyvärr inte kunna besöka den ort du har biljett till.
Du har tre val att välja mellan och nedan finns mer information om varje val och hur du går till väga.

Oavsett val kommer du att få ett mail från vårt biljettsystem Nortic den 30 juni. Det är i det mailet du gör ditt val – du kan alltså inte svara på detta mail eller göra ditt val innan 30 juni. Detta mail är endast för att informera dig hur det kommer att gå till!

 1. Besöka oss sommaren 2021 på annan ort

Vill du besöka oss 2021 så väljer du alternativet ”tillgodo” i mailet från Nortic. Du kommer då få samma belopp som du tidigare betalat innestående och du kan direkt köpa biljetter till 2021 och använda denna summa på ditt nya köp.

Hela turnéplanen och årets artister för 2021 hittar du på diggiloo.seodrstaging.se redan nu.
Du kommer att ha förtur mellan den 30 juni – 4 juli att boka din biljett och säkra din plats till sommarens Diggiloo.
5 juli kommer vi officiellt att släppa biljetterna till allmänheten.

2. Behålla din biljett till sommaren 2022

Vill du behålla din biljett till 2022 och säkra din plats så väljer du alternativet ” behålla till 2022” i mailet från Nortic. Din nuvarande biljett kommer då att gälla 2022 på samma spelplats.

Fullständig turnéplan och artister för 2022 presenteras vid biljettsläpp i november 2021.

3. Återköpa din biljett

Vill du inte besöka oss 2021 eller 2022 väljer du alternativet ”återköp” i mailet från Nortic. Dina biljetter kommer att återbetalas till fullo.

 

Ditt val behöver göras senast 16 juli 2021.

Diggiloo 2021
Det blir ett annorlunda Diggiloo i år –  begränsat antal i publiken och placering efter gällande krav på avstånd för allas säkerhet, men scenen är den samma, showen lika storslagen som vanligt och vi är säkra på att Diggiloo i år kan blir mer familjärt än någonsin. SOM vi har längtat, laddat och planerat! Tyvärr behöver vi meddela att biljettkategori ”Plats i det gröna” utgår denna sommar pga. restriktioner. Övriga kategorier som numrerad parkett kommer att finas kvar men med anpassningar efter rådande restriktioner. 

 

Säkerhet & anpassningar:

Alla platser är numrerade och med avstånd enligt restriktioner nedan. Biljetter kan köpas om 1, 2, 3 och 4 personer.

Följande förutsättningar gäller enligt Folkhälsomyndighetens och regeringens rådande restriktioner:
Max antal personer med en angiven sittplats på en utomhusarena är från premiärdatum är idag 3000 personer, där maxantal i ett sällskap är 4 personer och det ska vara minst 1 m mellan sällskapen.

Utifrån dessa förutsättningar går det därför att via vår onlinebokning köpa max 4 biljetter åt gången. Det är självklart även möjligt att boka 1, 2, eller 3 biljetter om ni är färre än 4 personer. Bokningssystemet blockerar automatiskt rätt antal platser för att hålla ett säkert avstånd mellan sällskapen.

För att göra det möjligt för så många gäster som möjligt att få ta del av spelningen på ett säkert sätt uppskattar vi om ni gör bokningar tillsammans med ert sällskap i så stor utsträckning som möjligt, dvs boka in 4 personer åt gången om ni har möjlighet till det! Detta minimerar antalet tomma stolar på arenan.

Hoppas vi ses!
Soliga hälsningar
DIGGILOO – gänget

 

Gällande Malmö

Varje enskild berörd gäst har blivit kontaktad den 10 juni 2021 på den mailadress som angivits vid bokning. Alla som har en biljett till Malmö kommer att erbjudas två valmöjligheter:

 1. Behålla din biljett och säkra din plats till 2022
 2. Återköpa din biljett och få pengarna tillbaka

Önskar ni behålla biljett så behövs inget göras, önskar ni återköpa er biljett så följ instruktioner i det mail ni mottagit eller gå in här>>>. För frågor gällande din biljett till Malmö kontakta Malmö Arenas biljettbokning är 077 578 00 00. OBS! Återköp kan inte göras via telefon.

Och ni kan självklart köpa ny biljett till någon av sommarens spelningar när biljetterna släpps till försäljning den 5 juli 2021.

 

Gällande Rättvik

Varje enskild berörd gäst har blivit kontaktad den 10 juni 2021 på den mailadress som angivits vid bokning. Alla som har en biljett till Rättvik kommer att erbjudas två valmöjligheter:

 1. Behålla din biljett och säkra din plats till 2022
 2. Återköpa din biljett och få pengarna tillbaka

Spelning 17 juli 2021 ersätts med 16 juli 2022
Spelning 18 juli 2021 ersätts med 17 juli 2022

Önskar ni behålla biljett så behövs inget göras, önskar ni återköpa er biljett så följ instruktioner i det mail ni mottagit. Information finns även här >>>

Och ni kan självklart köpa ny biljett till någon av sommarens spelningar när biljetterna släpps till försäljning den 5 juli 2021.