Älvsbyn

Äntligen är Diggiloo tillbaka i Storforsen! Efter 17 somrar på vägarna är showen numera ett säkert tecken på att det verkligen är sommar på riktigt. Boka dina biljetter nedan!

Sittplats på berget 495 kr

Medtag egen filt

Diggiloo är tillbaka! Så samla ihop både vänner och familj och njut av en härlig stund tillsammans med oss. Du tar dessutom med dig två barn tom 14 år på varje vuxens biljett - helt gratis! I en extraordinär miljö och med sommarsveriges härligaste show blir det en helkväll som heter duga. Ta bara med dig picknick-filten och känn er som hemma - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet gäller två barn tom 14 år som går in gratis på betalande vuxens biljett

 

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Önskar ni boka paket med hotell?
Boka via Nöjesresor.se

Bild på logotyp för Nöjesresor.

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Storforsen Älvsbyn!

Funderar du också på vad som händer i Norrbotten sommar 2021? Diggiloo vid Storforsen ligger bara ett stenkast från Älvsbyn. Här kan du koppla av och njuta av suset från en av Europas största forsar i det vackra naturreservatet samtidigt som Storforsens sommarkväll bjuder på artister som David Lindgren, Jessica Andersson, Tommy Nilsson och Per Andersson – för att bara nämna några! Så packa ner picknickfilten och njut av sommarens härligaste konsert i Norrbotten!

Med andra ord kan du räkna med en härlig småskalig och personlig konsertmiljö – men med storskalig kvalitet på Diggiloos fantastiska show! Nu har du guldläge att ta vara på det absolut somrigaste att göra i Norrbotten i juli 0221, se till att boka dina biljetter till Diggiloo redan idag!

Vi ses sommaren 2021, Älvsbyn!