Publikhav från Diggiloo Älvsbyn.

Sommarens evenemang vid Storforsen – Diggiloo på turné i Norrbotten!

Äntligen är Diggiloo tillbaka i Storforsen! Efter 16 år på vägarna varje sommar är showen numera ett säkert tecken på att det verkligen är sommar på riktigt.
Storforsen, strax utanför Älvsbyn, är den perfekta platsen för en riktigt härlig uteshow. Här kan du koppla av och njuta av ljudet från en av Europas största forsar i det vackra naturreservatet samtidigt som Storforsens sommarkväll bjuder på artister som både John Lundvik och Jessica Andersson på en unik konsert. Så packa ner picknickfilten och njut av sommarens, och kanske även årets, härligaste konsert i Norrbotten!
Se till att boka dina biljetter redan idag!

Slutsålt

Sittplats på berget 495 kr

Medtag egen filt

Diggiloo är tillbaka! Så samla ihop både vänner och familj och njut av en härlig stund tillsammans med oss. Du tar dessutom med dig två barn tom 14 år på varje vuxens biljett - helt gratis! I en extraordinär miljö och med sommarsveriges härligaste show blir det en helkväll som heter duga. Ta med dig picknick-filten och känn er som hemma - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Hitta hit

ADRESS
Storforsens naturreservat, 942 95 Vidsel

Då vi kommer ha mycket publik i Älvsbyn rekommenderar vi att komma i god tid för att undvika köer.

PARKERING
Parkering finns i anslutning till spelplatsen.
För vägbeskrivning till parkeringen, klicka här.

ENTRÉ
Entré till området sker via Storforsens naturreservats ordinarie entré.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Showen med något för alla

Funderar du också på vad som händer i Norrbotten i sommar? Diggiloo vid Storforsen ett stenkast från Älvsbyn kommer utan tvekan att bli en helkväll med Magnus Carlsson, Arvingarna och flera andra av våra mest populära musikartister, men vi bjuder på mycket mer än så:

  • Njut i fulla drag av de natursköna omgivningarna med vidsträckta skogar och den brusande Storforsen i naturreservatet, i väntan på sommarkvällen när den är som bäst – i sällskap av en förstklassig show.
  • Självklart finns det en servering i området som serverar både snacks och större rätter. Dessutom finns det underhållning med hoppborgar för alla barn med spring i benen!
  • I en mindre och unik miljö som Storforsen, kommer du som publik bokstavligen närmare artisterna. Med andra ord kan du räkna med en härligt småskalig och personlig konsertmiljö – men med storskalig kvalitet på Diggiloos fantastiska show!

Nu har du guldläge att ta vara på det absolut somrigaste att göra i Norrbotten i augusti, se till att boka dina biljetter till Diggiloo redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS