Älvsbyn

Äntligen är Diggiloo tillbaka i Storforsen! Boka dina biljetter nedan!

Fåtal kvar!

Sittplats på berget 595 kr

Medtag egen filt

Diggiloo är tillbaka! Så samla ihop både vänner och familj och njut av en härlig stund tillsammans med oss. Du tar dessutom med dig två barn tom 14 år på varje vuxens biljett - helt gratis! I en extraordinär miljö och med sommarsveriges härligaste show blir det en helkväll som heter duga. Ta bara med dig picknick-filten och känn er som hemma - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Att se Storforsen och Diggiloo är det häftigaste att göra i Älvsbyn

Visst finns det mycket att se och göra i trakten runt Älvsbyn på sommaren men Storforsen slår det mesta. Det är traktens självklara utflyktsmål och majestätiskt i sin otyglade kraft. Här har bl a svenskamerikaner från tv-programmet ”Allt för Sverige” fått en insikt i den svenska urkraften. Just på sommaren, närmare bestämt i juli, uppenbarar sig ett annat fenomen som också väcker starka känslor – Diggiloo. Frånvaron från storstadspuls försvinner för en dag och den vackra utomhusscenen fylls av den cirkus som är Sveriges största sommarturné. Storforsen fylls av musik, sång och massor av glädje.

Årets evenemang med 12 artister – konsert den 25 juli 2024

Det är en imponerande samling av landets framstående artister som åker till Älvsbyn 2024. Liamoo, Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Elisa Lindström, Andreas Weise och komikern Ann Westin är bara några. Läs mer om årets alla artister här!

Biljetter som gör det lättare för familjer med barn

Diggiloo har något för alla och barn är förstås mer än välkomna. Du får ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Väl inne finns det förstås fika och god mat för stora och små, men också hoppborg och andra aktiviteter för barn.

Kort om Storforsens Naturreservat

Storforsen är ett av Norrbottens mest besökta naturreservat. Här kan du på nära håll uppleva Nordens största fors, som också är Europas största oreglerade fors. Storforsen ligger knappt fyra mil norr om Älvsbyn.