Borgholm

Välkommen till en folkkär kväll i musikens tecken när Diggiloo återigen besöker Öland! Hela Diggiloo-gänget är mer än redo för att skapa magi i sommarens Borgholm. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Konsert i Borgholm – Diggiloo 1 augusti 2024

Sommar, sol och Öland! I Borgholm händer det en massa saker sommartid och det finns mycket att göra, men om du frågar oss är sommarens roligaste evenemang tveklöst när Diggiloo kommer till stan och showar loss på Idrottsplatsen. Diggiloo har haft hela 14 konserter genom åren på Öland och närmare bestämt 10 av dessa i Borgholm, detta blir den 15:e konserten, visst kan det vara värt att fira?
Det blir en kväll full av underbara uppträdanden. Du är välkommen att med musik, show och skratt dansa in sommarnatten med oss!

Årets evenemang med 12 toppartister – det händer på Öland

Sveriges största sommarturné rullar över Ölandsbron med en fenomenal uppsättning artister 2024. Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Liamoo, Elisa Lindström, Andreas Weise och många fler. Läs mer om årets alla artister här!

Upplev Borgholm med barn

Kul att du vill komma och se oss i Borgholm! Beroende på var och hur du vill sitta finns det flera olika biljetter att välja mellan, och om du tänkte ta med dig barnen kan vi nämna biljettypen ”I det gröna” (ja, den heter så). För om du sitter där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – helt utan extra kostnad! Och om du i stället hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Var du än hamnar är vi säkra på att du kommer att hitta en plats du gillar. Utöver själva underhållningen har vi hoppborgar och andra kul aktiviteter för barn också.

Andra kända evenemang på Öland

• Victoriadagarna
• Ironman
• Ölands skördefest