Eskilstuna

Diggiloo besöker Eskilstuna, så passa på att uppleva Diggiloos sommarkonsert i de historiska miljöerna kring Sundbyholms Slott i Eskilstuna. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Eskilstuna!

För tionde året gästar vi på Diggiloo Eskilstuna, och levererar i vanlig ordning glitter, glamour och fantastisk musik. Välkommen att njuta av förstklassig show vid vackra Sundbyholm!

Så går du runt och funderar över vad som händer i Sörmland sommaren 2023? För den som vill suga ut det absolut bästa ur sommaren under en helkväll med några av Sveriges mest folkkära musikartister, rekommenderar vi en biljett till Diggiloos konsert strax utanför Eskilstuna.

En helkväll med musik och underhållning när den är som allra bäst, måste vara både det somrigaste och det härligaste som händer i Södermanland nu i augusti! Nära både Västerås och Katrineholm ligger anrika Sundbyholms Slott precis vid Mälaren där du verkligen kan njuta av en pittoresk sommarkväll– förstås i sällskap av en förstklassig musikshow.

Fixa dina Diggiloo-biljetter redan nu – så ses vi i Eskilstuna!

Hitta hit
Adress: Sundbyholms Slott, 635 08 Eskilstuna

Med bil
Vare sig man kommer från öster (Stockholm) eller väster (Örebro) färdas man på E20.
Vid trafikplatsen som utgör huvudinfarten till Eskilstuna tar man av norrut och in på Mälarvägen – redan från E20 är det skyltat Sundbyholm.

OBS! Ta inte av för tidigt, vid någon av östra eller västra avfarterna från E20 (vilket kan hända om du följer en GPS som tar dig in på småvägar). Vänta istället tills dess att du ser skylten ”Sundbyholm” direkt på E20.

Med lokalbuss till Sundbyholm
Från Fristadstorget i Eskilstuna centrum tar du busslinjenummer 9 till Sundbyholm. Avstigningsplatsen är 3 minuters gångavstånd till slottet. Sök din resa här.

Parkering
Organiserad parkering samt HCP-parkering mot avgift finns, följ anvisning på plats.

Entré
Det kommer att finnas entré som är belägen bredvid Sundbyholms Slott.
Vi rekommenderar att du är i god tid för att underlätta inpassagen för dig själv och för andra.