Eskilstuna

Diggiloo besöker Eskilstuna, så passa på att uppleva Diggiloos sommarkonsert i de historiska miljöerna kring Sundbyholms Slott i Eskilstuna. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Årets sommarevenemang i Eskilstuna – Diggiloo på Sundbyholms slott

Det finns förstås en massa saker att göra i Eskilstuna i sommar, och när det händer mycket kul kan det vara svårt att välja. Men du kan göra det enkelt för dig. 18 augusti kommer Sveriges största sommarturné till Sundbyholms slott. Det blir garanterat en faslig massa stjärnsprakande underhållning, så haka på och dansa ut i sommarnatten med oss!

Köp biljetter till årets mest stjärnspäckade show

Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise och Elisa Lindström är bara några av de 12 toppartisterna som turnerar med Diggiloo 2024. Säkra din biljett nu. Läs mer om årets alla artister här!

En konsert för barn och vuxna i Eskilstuna

Diggiloo ser till att ha något för alla. Så utöver alla underbara underhållare har vi även hoppborgar och andra aktiviteter för barn på Sundbyholms slott. Och om du tänkte gå tillsammans med barnen kan vi nämna biljettypen som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och sitter du i stället på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare är de vuxnas.

Intressant om Sundbyholm

• Mälarens längsta naturliga sandstrand.
• Världsberömd runhällsristning.
• Prisbelönt marina.
• Europas nordligaste bokskog.

Konsertkryssa till Diggiloo i Sundbyholm från Västerås!

Boka båtresa tur och retur till Diggiloo från Västerås här.