Eskilstuna

Diggiloo besöker Eskilstuna, så passa på att uppleva Diggiloos sommarkonsert i de historiska miljöerna kring Sundbyholms Slott i Eskilstuna. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Sommarens konsert på Sundbyholms Slott – Diggiloo 20 augusti

Det finns förstås en massa saker att göra i Eskilstuna i sommar, och när det händer mycket kul kan det vara svårt att vraka och välja. Men i egenskap av landets största sommarturné och ambulerande festival skulle vi vilja slå ett slag för … oss själva! När vi i Diggiloo kommer till Sundbyholms Slott för vår konsert är Di Leva, Anne-Lie Rydé, Andreas Lundstedt Jessica Andersson, John Lundvik, Hanna Hedlund och många andra redo att kasta sig upp på scenen. Det är en faslig massa stjärnsprakande underhållning vi kommer med, så haka på och dansa ut i sommarnatten med oss!

En konsert för barn och vuxna i Eskilstuna

Diggiloo ser till att ha något för alla. Så utöver hoppborgar för barn har vi med oss inte bara Youtubern Daniel Norberg och Idolvinnaren Nike Sellmar, utan också artister som Liamoo och Maria Sur när vi kommer till Sundsbyholms Slott. Och om du tänkte gå tillsammans med barnen kan vi nämna biljettkategorin som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och sitter du i stället på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare är de vuxnas.

Campingplatser i och runt Eskilstuna

Det är ju inte säkert att man hinner med allt man vill göra i Eskilstuna på en dag, så om du är sugen på att bo på camping i närheten har vi faktiskt två förslag. Vi samarbetar nämligen med SCR svensk camping och camping.se, och de har tipsat oss om Vilsta camping och Mälarbadens camping i Torshälla. Och du kan läsa mer om camping längs vår turné här.

Viktiga fakta om Eskilstuna

  • Jag har hittat nånting vackert vännen, ser du vad jag ser?
  • Våra fötter är en meter över marken.
  • Det är så det ska vara.

Hitta till Diggiloo på Sundbyholms Slott

Adress

Sundbyholms Slott, 635 08 Eskilstuna

Kollektivtrafik

Det går bra att ta sig hit med buss. Närmsta hållplats heter Sundbyholm – sök din resa på.

Konsertbuss

Åk med konsertbuss från Comfort Hotel Hamngatan i Eskilstuna till Diggiloo på Sundbyholms slott. Läs mer och boka här.

Parkering

Organiserad parkering mot avgift finns, följ anvisning på plats.

Tillgänglighet

Tillgänglighetsanpassade parkeringar finns intill Gästhamnen framför hotellet. Det kommer finnas personal på plats som hjälper till.

Entré

Entrén är belägen bredvid Sundbyholms Slott.