Sommarens härligaste evenemang i Gävle - Diggiloo!

Äntligen närmar det sig. Sommar, sol och just det – Diggiloo på turné!
Snart är det dags för Gävle att återigen slå sig ner med picknickfilten – eller kanske dansa i kapp framme vid scenen? Vi på Diggiloo är nämligen peppade till tänderna för att bjuda på vad som kommer att bli en av sommarens härligaste shower i Gävle!
I 16 år har Diggiloo gästat städer längs hela Sverige med sin konsertturné, och sommaren 2019 är det andra gången vi kommer till Gävle. I vårt gäng hittar vi detta år både Jessica Anderson, tillsammans med veteraner som Arvingarna och schlagervinnaren John Lundvik.
Funderar du fortfarande på vad det egentligen finns att göra i Gävle i sommar? Säkra dina biljetter redan nu, så behöver du inte fundera längre!

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Kungsbäcksvägen 24, 802 67 Gävle

Då vi kommer ha mycket publik i Gävle rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Samåk gärna eller välj ett alternativt färdmedel som cykel eller buss.

ENTRÉ
Entré sker via Strömvallens ordinarie entré.

 

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Storslagen show med något för hela familjen

När vi på Diggiloo nu kommer tillbaka till Gävle är det med ett evenemang som kommer att bli något alldeles extra. Med oss på 2019 års Diggiloo-turné har vi flera av våra allra mest populära musikartister, men en kväll med Diggiloo bjuder förstås på ännu mer än så:

  • Hur vill du vara publik? Kanske föredrar du att vara lite självgående och kombinera kvällen med smidig picknick i gräset på egen filt? Eller vill du sitta på parkett, allra närmast scenen och catwalken? Inför Diggiloo-konserterna har vi valt att dela upp våra biljettsektioner i fyra delar, så att du själv ska kunna avgöra vilken publikplats som passar dig bäst.
  • Under kvällen kan du njuta av utbudet från vår servering med både mat och dryck, som alltid följer med på Diggiloo-turnén – ingen helkväll utan förfriskningar! För alla barn som vill springa av sig erbjuder vi rolig underhållning som t.ex hoppborgar i nära anslutning.
  • När du bokar en Diggiloo-biljett till Sektion Gul, medföljer det – förutom en härlig Diggiloo-filt, en fin programbok full med intervjuer och reportage med David Lindgren, Jessica Andersson och alla de andra artisterna på turnén. En fin souvernir och ett fint minne från kvällen!

Tiden går fort, se till att få bli del av något av det somrigaste som finns att göra i Gästrikland nu i augusti – boka dina biljetter till Diggiloo på Strömvallen redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS