Gävle

Äntligen närmar det sig. Sommar, sol och just det – Diggiloo på sommarturné i Gävle! Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 15 år kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 99 09

Önskar ni boka paket med hotell?
Boka via Nöjesresor.se

Bild på logotyp för Nöjesresor.

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Gävle!

Snart är det dags för Gävle att återigen slå sig ner med picknickfilten – eller kanske dansa i kapp framme vid scenen? Vi på Diggiloo är nämligen peppade till tänderna för att bjuda på vad som kommer att bli en av sommarens härligaste shower i Gävle!  När vi på Diggiloo nu kommer tillbaka till Strömvallen i Gävle är det med en förstklassig show kombinerat med fantastisk underhållning, som kommer att bli något alldeles extra.

I 17  år har Diggiloo gästat städer längs hela Sverige med sin konsertturné, och sommaren 2021  är det tredje gången vi kommer till Gävle. I vårt gäng hittar vi detta år både Jessica Anderson, tillsammans med efterlängtade comebacks från Per Andersson och Tommy Nilsson. Tiden går fort, se till att inte missa något av det somrigaste som finns att göra i Gästrikland i augusti 2021.

Vi ses sommarne 2021!