Göteborg

Diggiloo fyller 20 år! Det vill vi fira med ett hejdundrande kalas i Göteborg sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Sommarens konsert i Skatås – Diggiloo 26 augusti

Det finns förstås en massa saker att göra i Göteborg sommaren 2023, och när det händer mycket kul kan det verka svårt att vraka och välja bland artister, konserter och evenemang. Men Diggiloo är landets största sommarturné och faktiskt sin egen kringresande festival, så vi skulle faktiskt vilja slå ett slag för … oss själva! När vi kommer till Skatås för en av våra shower – faktiskt sommarens sista – är Liamoo, Di Leva, Anne-Lie Rydé, Andreas Lundstedt Jessica Andersson, John Lundvik, Hanna Hedlund och många andra redo att kasta sig upp på scenen. Det är redigt go underhållning vi kommer med, så knô dej in och dansa ut i sommarnatten med oss!

En konsert för barn och vuxna i Göteborg

Diggiloo ser till att ha något för alla. Så utöver hoppborgar och andra härliga sommaraktiviteter för barn har vi med oss mellosuccén Maria Sur, Youtubern Daniel Norberg och Idolvinnaren Nike Sellmar när vi kommer och håller konsert i Skatås. Och om du tänkte gå tillsammans med barnen kan vi nämna biljettkategorin som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Sitter du i stället på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare är de vuxnas. Sitt tillsammans, ät något gott och njut av musiken.

Campingplatser i och runt Göteborg

Det är ju inte säkert att man hinner med allt man vill göra i Göteborg på en dag, så om du är sugen på att bo på camping i närheten har vi faktiskt några förslag på var du kan ställa husbilen eller husvagnen. Eller rentav tältet? Vi samarbetar nämligen med SCR svensk camping och camping.se, och de har tipsat oss om Lisebergsbyn, Partille Ställplats, Lisebergs Camping Askim Strand och Göteborgs Camping Lilleby i Torslanda. Och du kan läsa mer om camping längs vår turné här.

Viktiga fakta om Göteborg

  • Om du på vägen hit ser en skylt där det står ”Backa” är det alltså ingen uppmaning.
  • De där Goagubbarna man hört så mycket om finns tydligen inte här, utan i Indien?
  • Alla heter faktiskt inte Glenn, men snälla, berätta inte det för någon.

Hitta till Diggiloo i Göteborg

Spelplats

Skatås
Fotbollsplanerna nedanför motionscentrumet.

Kollektivtrafik

Det går bra att ta sig hit med spårvagn. Närmsta hållplats heter Welandersgatan, sök din resa här.

Gå eller cykla

Det går utmärkt att gå eller cykla till Diggiloo i Skatås.

Shuttletåg

Nedanför Skatåsvägen, vid butiken Tempo, kommer det gå flera tåg upp för backen upp till Skatås Motionscentrum som man gärna får åka med i helt kostnadsfritt. Dessa tåg går även ner för samma backe efter showen är slut.

Parkering

Parkering hittar du genom att köra in via Töpelsgatan och sedan följa Alfred Gärdes väg för att sedan svänga in via Brudaremossen och följa vägen. Personal och skyltning kommer att finnas på plats för att hänvisa dig rätt.

Observera att Skatåsvägen upp till Skatås Motioncentrum inte leder till våra parkeringar.

Tillgänglighet

Tillgänglighetsanpassade parkeringar finns på parkeringen närmast scenen, personal finns på plats längs vägen och hjälper till att visa vägen.

Entré

Entrén är belägen vid fotbollsplanerna, söder om arenan.