Göteborg

Diggiloo kommer tillbaka till Göteborg sommaren 2024. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Sommarens konsert i Göteborg – Diggiloo 24 augusti

Det finns förstås en massa saker att göra i Göteborg under sommaren och när det händer mycket kul kan det vara svårt att välja bland artister, konserter och evenemang. Men Diggiloo är landets största sommarturné och en egen kringresande festival. När vi kommer till Skatås för en av våra shower, faktiskt sommarens sista, är det redigt go underhållning vi kommer med. Så knô dej in och dansa ut i sommarnatten med oss!

En stjärnbeströdd show i Skatås 2024

Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Jessica Andersson, Lisa Stadell, Saga Ludvigsson, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren. Alla kommer de till Skatås. Se till att du också är där, säkra din biljett nu. Läs mer om årets alla artister här!

En konsert för barn och vuxna i Göteborg

Diggiloo ser till att ha något för alla. Så utöver en show med extra allt så får alla barn röra på sig och ha kul i hoppborgar och andra härliga sommaraktiviteter i Skatås. Och om du tänkte gå tillsammans med barnen kan vi nämna biljettypen som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och sitter du i stället på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare är de vuxnas. Sitt tillsammans, ät något gott och njut av musiken.

Lite skoj om Göteborg

• Om du på vägen hit ser en skylt där det står ”Backa” så är det ingen uppmaning.
• De där Goagubbarna man hört så mycket om finns tydligen inte här, utan i Indien?
• Alla heter faktiskt inte Glenn, men snälla, berätta inte det för någon.