Gränna

Varmt välkomna till en riktigt härlig kväll fulladdad med musikunderhållning när den är som bäst – när vi på Diggiloo återigen besöker Ribbvallen i Gränna! Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Hitta hit

Spelplats

Ribbavallen

Adress

Ribbavägen 4, 563 31 Gränna

Parkering

Ett begränsat antal parkeringsplatser finns precis bredvid spelplatsen mot avgift. I övrigt hänvisar vi till allmän parkering i stan.

Entré

Huvudentré till området ligger på springbanan som du når via korsningen Hamnvägen/Ribbavägen. Det finns även en mindre entré vid grusparkeringen bredvid Ribbahallen.

Tillgänglighet

Tillgänglighetsanpassad parkering finns. Vi kommer ha värdar på plats som kommer vara behjälpliga att hitta rätt.

Sommarens evenemang i Gränna – Diggiloo 12 juli 2024

Bada i Vättern, mumsa polkagrisar, kolla in Brahehus, åk till Visingsö. Det finns mycket att göra i Gränna, men vi vågar faktiskt påstå att sommarens roligaste händelse är när Diggiloo kommer till stan och showar loss.

12 toppartister i samma show – det händer på Ribbavallen

Det blir musik och skratt, och du är välkommen att dansa in sommarnatten med oss! Några av de som står för underhållningen är Anders Bagge, Wiktoria, Liamoo, Jessica Andersson, Andreas Weise och den nya Idolvinnaren. Läs mer om årets alla artister här! Det är i Gränna det händer.

Nåt kul att göra i Gränna med barn

Om du vill komma och njuta av sång och musik i Gränna finns det flera olika biljetter att välja mellan, och tänkte du ta med dig barnen vill vi gärna nämna biljettypen ”I det gröna” (ja, det heter så). För om du sitter där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – helt utan extra kostnad! Men om du i stället hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Vad du än väljer är vi säkra på att du kommer att hitta en plats du gillar! På scen står artister för alla åldrar och vi kan dessutom erbjuda godis, hoppborgar och andra kul grejer för de små.

Att upptäcka i Gränna

• Polkagrisar och hantverket kring hur de tillverkas
• En trästad med branta tvärgator och praktfulla trädgårdar
• Äppledalen – Smålands Toscana