Gränna

Varmt välkomna till en riktigt härlig kväll fulladdad med musikunderhållning  när den är som bäst – när vi på Diggiloo för andra gången besöker Ribbvallen i Gränna! Boka dina biljetter nedan!

Slutsålt

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 15 år kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 99 09

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Gränna

För andra året i rad har Diggiloo äran att besöka pittoreska Gränna!  Vi ser fram emot en magisk konsertkväll med en show som kommer att bli något alldeles extra. Det kommer bli en helkväll med härliga shownummer och högkvalitativ underhållning med bland andra Jessica Andersson, David Lindgren och Mariette.

Diggiloos konsert är definitivt något av det absolut härligaste som händer i Gränna sommaren 2021 så ta chansen och njut av den pittoreska sommarstaden med glittrande havsutsikt över Vättern – med musik och show när den är som allra bäst.

Se till att säkra dina biljetter idag, till sommarens soligaste show i Gränna!