Sommarens evenemang - Diggiloo i Gränna!

Varmt välkomna till en riktigt härlig kväll fulladdad med musikunderhållning när den är som bäst – när vi på Diggiloo för första gången besöker Gränna! Du är inbjuden att delta i det absolut somrigaste som finns att göra i Gränna nu i juli, nämligen en helkväll med konsert med bland andra Jessica Andersson, Mimi Werner och schlagervinnaren John Lundvik. Härliga shownummer och högkvalitativ underhållning med något för hela familjen utlovas.
Här nedan kan du se till att säkra dina biljetter till sommarens show i Gränna.

Fåtal kvar!

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Ribbavägen 4, 563 31 Gränna

Då vi kommer ha mycket publik i Gränna och ett begränsat antal parkeringsplatser rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Ta gärna cykel, samåk eller välj ett annat alternativt färdmedel om möjligt.
För den som önskar ta buss har Jönköpings Länstrafik extrainsatta avgångar, läs mer om det här.

PARKERING
Ett begränsat antal parkeringsplatser finns precis bredvid spelplatsen mot avgift.
För vägbeskrivning till parkering, klicka här.
I övrigt hänvisar vi till allmän parkering i stan.

ENTRÉ
Entré till området sker antingen via korsningen Hamnvägen/Ribbavägen eller vid grusparkeringen bredvid Ribbahallen.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Härlig show med något för alla

För första gången har Diggiloo äran att besöka pittoreska Gränna! Vi ser fram emot en magisk konsertkväll med en show som kommer att bli något alldeles extra. Förutom uppträdanden med vårt lands allra mest populära musikartister och komiker, bjuder vi även på…

    • …möjlighet att själv välja din publikplats! För oss på Diggiloo är det viktigt att erbjuda något för alla, därför vill vi ha så stor spridning som möjligt på varianterna av publikplatser. Biljettsektionerna till Diggiloo-konserterna är uppdelade i fyra delar: antingen bokar du biljett alldeles intill scenen på första parkett i Sektion Gul, alternativt Sektion Grön där du med egen filt i gräset får gott om utrymme för barnen att röra sig runt omkring, eller så slår du till på sittplatser i mittensektionerna.
    • En riktig Diggiloo-kväll har förstås också ett bra utbud av förfriskningar från vår servering. För alla barn som behöver göra av med lite spring i benen, finns det hoppborgar och annan rolig underhållning nära både scen och servering.
    • Visst vore det fint med en speciell souvenir från din egen Diggiloo-spelning i Gränna? När du köper en biljett till Sektion Gul får du som extra krydda till ditt minne, vår fullspäckade programbok med allt du vill veta om Diggiloo-turnén. Här finns också reportage och intervjuer med både John Lundvik, Mimi Werner och Jessica Andersson, och förstås alla andra artister på turnén. Kreativt och kul pyssel för barnen ingår också!

Diggiloos konsert är definitivt något av det absolut härligaste som händer i Gränna i sommar: ta chansen att njuta av den pittoreska sommarstaden med glittrande havsutsikt över Vättern – med musik och show när den är som allra bäst.
Säkra dina biljetter till Diggiloo på Ribbavallen i Gränna redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS