Gränna

Varmt välkomna till en riktigt härlig kväll fulladdad med musikunderhållning när den är som bäst – när vi på Diggiloo återigen besöker Ribbvallen i Gränna! Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Sommarens evenemang i Gränna – Diggiloo 26 juli

Bada i Vättern, mumsa polkagrisar, kolla in Brahehus och åka till Visingsö … Det finns mycket att göra i Gränna, men vi vågar faktiskt påstå att sommarens roligaste evenemang är när Diggiloo kommer till stan och showar loss på Ribbavallen den 26 juli. Det blir musik och skratt, och du är välkommen att dansa in sommarnatten med oss! Några av de som står för underhållningen är Di Leva, Anne-Lie Rydé, John Lundvik, och Maria Sur. Det är i Gränna det händer!

Nåt kul att göra i Gränna med barn

Om du vill komma och njuta av sång och musik i Gränna finns det flera olika biljettkategorier att välja mellan, och tänkte du ta med dig barnen vill vi gärna nämna biljettypen ”Sittplatser i det gröna” (ja, den heter så). För om du sitter där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – helt utan extra kostnad! Men om du i stället hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Vad du än väljer är vi säkra på att du kommer att hitta en plats du gillar! Och när det står artister som Liamoo, Nike Sellmar och Daniel Norberg på scen finns det något för alla åldrar, och mer än så: Vi har godis, och hoppborgar för barn också.

Camping runt Gränna

Går det att tänka sig ett bättre ställe än Gränna att vara på när den svenska sommaren är som vackrast? Nästan synd att inte stanna lite längre när du ändå ska på Diggiloo va..? Om du vill campa i närheten har vi en bra nyhet: Vi samarbetar med SCR svensk camping och camping.se, och de har ordnat en massa fina ställen att bo på runt de olika ställena vi spelar på. Så om du funderar på var du kan ställa husbilen, husvagnen eller tältet har vi flera olika campingar att rekommendera, och du kan läsa om dem här.

Viktiga fakta om Gränna

  • Här finns en lagun. En blå.
  • Polkagrävlingen och polkamyggan blev inga storsäljare …
  • ”Friskt vågat är hälften vunnet. Vad är det värsta som kan hända?” – S. A. Andrée.

Hitta till Diggiloo i Gränna

Spelplats

Ribbavägen 4, 563 31 Gränna

Vi rekommenderar att vara ute i god tid för att undvika trängsel och köer.

Parkering

Ett begränsat antal parkeringsplatser finns precis bredvid spelplatsen mot avgift. I övrigt hänvisar vi till allmän parkering i stan.

Tillgänglighet

Personal finns på plats och hänvisar dig rätt.

Entré

Entré till området sker antingen via korsningen Hamnvägen/Ribbavägen eller vid grusparkeringen bredvid Ribbahallen.