Publikhav från Diggiloo Skuleberget.

Sommarkonsert i unik miljö - Diggiloo på Höga Kusten!

Passa på att ta vara på sommaren in i det sista – upplev Diggiloos sommarkonsert i de unika historiska miljöerna kring Skulebergets Naturscen på Höga Kusten!
För fjärde gången gästar vi på Diggiloo vackra Höga Kusten och levererar precis som vanligt glitter, glamour och fantastisk musik!
Välkommen att njuta av det unika landskapet längs Höga Kusten, samtidigt som du blir serverad en härlig show med förstklassiga framträdanden av både stjärnor som Mariette och Thomas Petersson, men även schlagervinnaren John Lundvik är med och bjuder på underhållning.

Slutsålt

Parkett 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Läktare 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats med den bästa utsikten över både scenen och den vackra miljön? Då är detta det perfekta alternativet för dig. På dessa platser sitter du på läktaren med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Dessutom får du en Diggiloo-filt att värma dig med under kvällen som du får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Stol får ej medtagas

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga - bara ta med dig picknick-filten eller något annat skönt att sitta på. Observera att du ej får ta med dig någon form av stol in på området. Känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Skuleberget 107, 870 33 Docksta

Då vi kommer ha mycket publik i Skule rekommenderar vi att komma i god tid för att undvika köer.

PARKERING
Det finns organiserad parkering i anslutning till spelplatsen.
Vägbeskrivning till parkeringen hittar du här.

ENTRÉ
Entrén är vid Skuleberget Naturscens ordinarie entré.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Vill du boka transferbuss till och från föreställningen?
Se upphämtningsplatser, tidtabell och priser här.

Högsommarens musikshow i norr med något för alla

Funderar du också på vad som finns att göra på Höga Kusten i sommar, och vilka nöjesevenemang som är på gång? För den som vill uppleva något av det absolut bästa sommarsveriges evenemang har att erbjuda, rekommenderar vi varmt en biljett till Diggiloos konsert vid foten av Skuleberget. Vi på Diggiloo bjuder nämligen inte bara på härlig musikkonsert, utan mycket mer än så:

  • Bestäm själv din publikplats! Vill du sitta längst fram och se alla artistframträdanden alldeles nära – eller trivs du bättre en bit ifrån? När du köper biljett till Diggiloo väljer du en av tre olika biljettsektioner, och bestämmer då din publikplats själv: sittplats på parkett, läktare, eller i det gröna?
  • Låt er väl smaka från Skule Naturscens egna restaurang med snacks samt stora eller små rätter. För alla barn med spring i benen erbjuder vi hoppborgar och annan skojig underhållning alldeles nära både servering och scen.
  • När du köper en biljett till Sektion Gul kommer Diggiloos programbok med på köpet: fullmatad med allt du vill veta om Diggiloo-turnén. I programboken finner du bland annat massor av intervjuer och reportage med både Mariette, Thomas Petersson, John Lundvik, och alla de andra artisterna som är med på Diggiloo-turnén. Pyssel till barnen ingår också.

Helkvällen med Diggiloos utomhuskonsert är förmodligen både det somrigaste och det härligaste som händer i Ångermanland nu i augusti!
Nära både Örnsköldsvik och Härnösand ligger världsarvsområdet Höga Kusten, som med sitt unika och fullkomligt magnifika landskap ger en vacker inramning till sommarkvällen när den är som bäst – förstås i sällskap av en förstklassig musikshow.

Passa på att köpa dina Diggiloo-biljetter redan nu – så ses vi vid Skule Naturscen!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS