Höga Kusten

Passa på att ta vara på sommaren fullt ut – upplev Diggiloos sommarkonsert i de unika historiska miljöerna kring Naturscen Skuleberget på Höga Kusten. Boka dina biljetter nedan!

Parkett/Läktare 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scenen och med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Parkett/Läktare 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Läktare 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats med den bästa utsikten över både scenen och den vackra miljön? Då är detta det perfekta alternativet för dig. På dessa platser sitter du på läktare med full överblick över scenen och allt som händer i den färgsprakande showen. Dessutom får du en Diggiloo-filt att värma dig med under kvällen som du får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer

Sittplats i det gröna 545 kr

Stol får ej medtagas

Lite längre från scenen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga - bara ta med dig picknick-filten eller något annat skönt att sitta på. Observera att du ej får ta med dig någon form av stol in på området. Känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Diggiloo – årets evenemang vid Höga kusten

Vad kan man göra på Skuleberget vid Höga kusten i sommar? Massor! Om du gillar att vandra i skog, mark och ett fantastiskt dramatiskt landskap har du kommit helt rätt, liksom om du är en sån som klättrar på väggarna. Men vill du bara chilla på campingen går det förstås lika bra … Fast sommarens höjdpunkt är förstås när Diggiloo kommer! Den 14 juli kan du avnjuta en konsert full av musik, dans och skratt – och på scen står bland andra Jessica Andersson, John Lundvik, Nike Sellmar och Anne-Lie Rydé!

Aktiviteter för barn

Barn är förstås mer än välkomna på konserten. Du har flera olika biljettkategorier att välja mellan, och vi kan rekommendera ”Sittplatser i det gröna” (ja, biljettypen heter faktiskt så). Där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Och om du hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Väl inne finns det förstås fika och god mat för stora och små, men också hoppborgar för barn – men du kan nog räkna med att de kommer att uppskatta själva konserten också, med artister som Liamoo, Daniel Norberg och Nike Sellmar.

Camping runt Höga kusten? Självfallet!

Vi på Diggiloo älskar att vara ute i den svenska sommaren, och eftersom vi i allt väsentligt dessutom är en kringresande cirkus tycker vi ju att det är nåt särskilt med husvagnar, tält och husbilar. Och vi vet att många av våra besökare också gillar att campa, så i samarbete med SCR svensk camping och camping.se har vi hittat finfina ställen att bo på. På höga kusten hittar du campingstugor men också bra ställen för husvagn, och camping för både barn och vuxna. Läs mer om camping här!

Viktiga fakta om Skuleberget och Höga kusten

  • Skuleberget är 295 meter högt och växer med ungefär en halv centimeter per år.
  • Om det skulle vara snö i juli finns det sex pister och tre liftar. Om det inte är snö finns de iofs ändå.
  • Folk i Ångermanland ångrar sig inte mer än andra. Mindre än t.ex. smålänningar faktiskt.