Höga Kusten

Passa på att ta vara på sommaren fullt ut – upplev Diggiloos sommarkonsert i de unika historiska miljöerna kring Naturscen Skuleberget på Höga Kusten. Boka dina biljetter nedan!

Parkett/Läktare 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scenen och med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Parkett/Läktare 845 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Läktare 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats med den bästa utsikten över både scenen och den vackra miljön? Då är detta det perfekta alternativet för dig. På dessa platser sitter du på läktare med full överblick över scenen och allt som händer i den färgsprakande showen. Dessutom får du en Diggiloo-filt att värma dig med under kvällen som du får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer

Sittplats i det gröna 595 kr

Stol får ej medtagas

Lite längre från scenen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga - bara ta med dig picknick-filten eller något annat skönt att sitta på. Observera att du ej får ta med dig någon form av stol in på området. Känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Diggiloo – årets Skule-evenemang på Höga Kusten

Vad kan man göra på Skuleberget på Höga kusten i sommar? Massor! Om du gillar att vandra i skog, mark och ett fantastiskt dramatiskt landskap har du kommit helt rätt. Liksom om du gillar klättring. Men vill du bara chilla på campingen går det förstås lika bra. Men sommarens höjdpunkt är förstås när Diggiloo intar den vackra naturscenen.

Konsert med rock, pop, schlager och massor av humor på Naturscen Skuleberget

Den 27 juli håller vi en stjärnspäckad konsert på Skuleberget med artister som Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, en nybliven Idolvinnare och komikern Ann Westin. Läs mer om årets alla artister här!

Aktiviteter för barn på Skuleberget

Alla barn är förstås mer än välkomna på konserten. Du har flera olika biljetter att välja mellan, och vi kan rekommendera ”I det gröna” (ja, biljettypen heter så). Där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Och om du hellre sitter på läktare är barnens biljetter naturligtvis billigare. Inga problem om det finns spring i benen. Väl inne finns det förstås fika och god mat för stora och små, men också hoppborgar och andra aktiviteter för barn.

Kul fakta Skuleberget

Skuleberget är 295 meter högt och växer med ungefär en halv centimeter per år.