Järvsö

Diggiloo fyller 20 år! Det vill vi fira med ett hejdundrande kalas i Järvsö under sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Sommarens konsert i Järvsö – Diggiloo på Stenegård 13 augusti

Sommaren närmar sig, och med den alla evenemang och roliga saker att göra i Järvsö och Bollnäs. Den 13 augusti kommer Diggiloo tillbaka till Stenegård i Järvsö och vi lovar en konsert full av grymma låtar, strålande artister, skratt och dans. På scen står bygdens egen Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Di Leva, för att bara nämna några. Det blir en fantastisk kväll på Stenegård helt enkelt. Kom och festa med oss!

Något att göra med barn i Järvsö? Oja!

Barnen ska ha sitt. Och vi tror nog att Youtubern Daniel Norberg, Idolvinnaren Nike Sellmar och artister som Liamoo och Maria Sur lär tilltala även de yngre besökarna. På Stenegård kommer vi dessutom ordna med hoppborgar. Och det finns olika sorters biljettkategorier, så om du tänkte gå tillsammans med barnen kan vi nämna biljetten som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och om du hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare än de vuxnas. Slå dig ner, ta något gott att äta eller dricka och låt dig omfamnas av musiken!

Campingplatser i och runt Järvsö

Om du är sugen på att bo på camping i närheten av Bollnäs eller Järvsö har vi ett– nej vänta, två förslag. Vi samarbetar nämligen med SCR svensk camping och camping.se, och de har tipsat oss om Ljusdals Camping och Orbadens Camping i Vallsta. Du kan läsa mer om camping längs vår turné här.

Viktiga fakta om Järvsö

  • Lill-Babs <3
  • Lill-Babs <3
  • Lill-Babs <3