Publikhav från Diggiloo Järvsö.

Sommarens evenemang - Diggiloo i Järvsö!

Välkomna till en kväll med musikunderhållning i världsklass när vi på Diggiloo för tionde gången besöker Järvsö! Diggiloos utomhuskonsert är något av det absolut somrigaste som finns att göra i Järvsö nu i juli, med framträdanden av bland annat Mariette, Magnus Carlsson och schlagervinnaren John Lundvik. Härliga shownummer och högkvalitativ underhållning för hela familjen utlovas.

Slutsålt

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Stenegård 1, 820 40 Järvsö

Då vi kommer ha mycket publik i Järvsö rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Samåk gärna eller välj alternativa färdmedel.

PARKERING
Organiserad parkering mot avgift finns i anslutning till spelplatsen.
För vägbeskrivning till parkeringen, klicka här.

ENTRÉ
Entrén sker via Stenegårds parkeringsplats.

 

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Musikalisk show med stor bredd

Sommaren 2019 firar Diggiloo tioårsjubileum på Järvsös Stenegård, och bjuder som vanligt på en show som är något alldeles extra. Förutom uppträdanden med flera av vårt lands mest folkkära musikartister och komiker, bjuder vi även på…

  • …möjlighet att själv välja publikplats! Vi på Diggiloo vill gärna erbjuda något för alla, därför vill vi ha många olika varianter av publikplatser. Biljettsektionerna till Diggiloos evenemang är uppdelade i fyra delar: antingen bokar du biljett precis intill scenen i Sektion Gul, alternativt får du med egen filt i gräset gott om utrymme för barnen att röra sig omkring i Sektion Grön, eller så förenar du det bästa av två världar med sittplatser i mittensektionerna.
  • Låt dig väl smaka av förfriskningarna från vår servering! Vi erbjuder både små och stora rätter samt snacks och dryck. För alla barn med spring i benen finns det rolig underhållning som till exempel hoppborgar och mycket annat i nära anslutning till både scen och servering.
  • Skulle du vilja ha en speciell souvenir från din egen Diggiloo-spelning i Järvsö? När du köper en biljett till Sektion Gul får du vår programbok med på köpet, fullmatad med allt du vill veta om Diggiloo-turnén. Här finns reportage och intervjuer med både Magnus Carlsson, John Lundvik och förstås alla andra artister som är med på turnén. Knep och knåpigt pyssel för barnen ingår också förstås!

Diggiloos konsert är definitivt något av det absolut härligaste som händer i Järvsö i sommar. Ta chansen att njuta av Stenegårds historiska miljöer med det glittrande vattnet i bakgrunden – och musikevenemang när det är som allra bäst. Se till att skaffa dina biljetter till Diggiloo i Järvsö redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS