Linköping

Diggiloo besöker Linköping i sommar för att leverera glitter, glamour och fantastisk musik tillsammans med våra mest folkkära artister. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Diggiloo tillbaka i Linköping – sommarens evenemang 2024

Linköping är en spännande stad där massor händer och sommaren är verkligen inget undantag. Här finns mängder av evenemang och konserter. Kanske är det just därför vi på Diggiloo längtar tillbaka, det var några år sedan vi besökte Linköping senast. Men i augusti rullar Sveriges största sommarturné in på Stångebrofältet och bjuder på sprakande underhållning full av stjärnor, så kom och dansa ut i sommarnatten med oss.

Konsert 11 augusti med Wiktoria, Bagge och många fler

Den 11 augusti snålar vi inte med stjärnor på vår konsert. Kom och se artister som Lucianoz, Elisa Lindström, Liamoo, Anders Bagge och många fler. Hela 12 toppartister bjuder på en helkväll. Läs mer om årets alla artister här!

Biljetter som gör underlättar för familjer med barn

Det här är ett evenemang där barn är välkomna. Du har även flera olika biljetter att välja mellan och vi kan rekommendera ”I det gröna” (ja, biljettypen heter så). Där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Och om du hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Väl inne finns det förstås fika och god mat för stora och små, men också hoppborgar och andra aktiviteter för barn. Vi är säkra på att du kommer att hitta en plats att trivas på.

Fem måsten i Linköping

• Bergs Slussar, Göta Kanal
• Linköpings Domkyrka
• Flygvapenmuseum
• Friluftsmuseet Gamla Linköping
• Stora torget