Boka biljetter till Diggiloo – sommarens evenemang i Linköping!

Det finns mycket att göra i Linköping i sommar, men det här är showen du bara inte får missa! Det folkkära Diggiloo-gänget kommer för första gången till Bergs Slussar, vid vackra Göta Kanal, och bjuder in till en späckad helkväll fylld av härlig musik, bra underhållning och mycket mer. Häng med till natursköna Bergs Slussar strax utanför Linköping och njut av det bästa av sommaren – med våra allra mest folkkära artister!

Slutsålt

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Bergs Slussar 1, 590 77 Vreta Kloster

Då vi kommer ha mycket publik i Linköping rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Låt gärna bilen stå hemma under kvällens evenemang och välj istället en skön cykeltur ut till slussarna på den fina cykelvägen eller hoppa på någon av busslinjerna ut mot Berg. Hitta Östgötatrafikens avgångar här.

PARKERING
Parkering finns i anslutning till området mot avgift, följ skyltning på plats.

ENTRÉ
Entré till området sker till höger om Bergs Slussar Vandrarhem.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Konsert-eventet i Linköping med alla våra favoriter

Med vacker vy över Göta Kanal kan du i sommar njuta av både gamla goda schlagerfavoriter så väl som nya toner framförda av exempelvis:

  • David Lindgren som tillsammans med Magnus Carlsson, John Lundvik, Mariette, Mimi, Werner, Brolle och…
  • …”Mamma Diggiloo” även kallad Jessica Andersson kommer bjuda på en ordentlig show! Med sig har de också…
  • … inga mindre än Casper Janebrink tätt uppbackad av resten av gänget i Arvingarna! Mer helkväll än så här blir det knappast.

Vi njuter av musiken vid Bergs Slussar

Bergs Slussar ligger i anslutning till Göta Kanal och utgör en slags ”båttrappa”. Slusstrappan Carl Johan består av 7 st sammankopplade slussar som tillsammans höjer eller sänker båtarna i kanalen längs den kuperade terrängen. Du tar dig enkelt till Bergs Slussar med bil, kollektivtrafik eller cykel från Linköpings centrum.

Tiden går fort – se till att säkra dina biljetter till en av Linköpings absolut skönaste spelningar i sommar redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS