Rättvik

Vi vågar hävda att en sommar utan en Diggiloo i Dalhalla inte är en ordentlig sommar. För 15:e gången gästar vi nu fantastiska Dalhalla i Rättvik. Boka dina biljetter nedan!

Sektion Blå 945 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från några av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Gul & Röd 845 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Här sitter du antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen, catwalken och våra storbildsskärmar. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig! I priset ingår också en Diggiloo-filt som håller dig varm även när solen gått ner samt en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Grön Bakre Ståplats 745 kr

Numrerad ståplats inkl. filt

Här står du på numrerad plats högst upp i arenan med fantastisk utsikt över både scenen och den vackra miljön. Du får även härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar. Dessutom får du en Diggiloo-filt att värma dig med under kvällen som du får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer

Sektion Grön från 545 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du ha en bra, numrerad plats med den bästa utsikten över både scenen och den vackra miljön? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar. Dessutom får du en Diggiloo-filt att värma dig med under kvällen som du får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer
Boka biljetter här

Dalhalla tar ut en serviceavgift som tillkommer på biljettpriserna.
Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 14 år på samtliga sektioner 350 kr.
Gruppbokningar (fler än 20 personer) kontakta Dalhalla på e-post: info@dalhalla.se

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic på 0455 – 61 97 00

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Diggiloo – årets konsert i Dalhalla utanför Rättvik

Det händer en massa kul på Dalhalla i sommar. Och roligast av allt – åtminstone om du frågar oss – är att Diggiloo kommer. Och då tänker du förstås att vi ska hålla en konsert, men det stämmer faktiskt inte riktigt. Vi nöjer oss nämligen inte med en utan kör två kvällar i rad: 15 och 16 juli. Med artister som Di Leva, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Bruno Mitsogiannis har vi musik, show och skratt så det räcker till hur många kvällar som helst.

Aktiviteter för barn

Dalhalla är ett häftigt ställe du gärna visar barnen. Och naturligtvis är alla i familjen välkomna! På parketten är barnens biljetter naturligtvis billigare. Inne på området finns det förstås en hel del gott att äta för både små och stora, men också hoppborgar för barn – men med tanke på att bland andra Liamoo, Daniel Norberg och Nike Sellmar uppträder med band och kör i ett gammalt kalkbrott lär ungarna uppskatta själva konserten också.

Viktiga fakta om Rättvik och Dalhalla

  • Stan lever inte upp till sitt namn om du egentligen skulle till en annan vik.
  • Några andra som stått på scenen: Kraftwerk, Björk, Roxette, Neil Young och Birgit Nilsson.
  • Här bröt man kalk i femtio år, så det vore fel att prata om tillfälligt stenbrott …