Rättvik

Vi vågar hävda att en sommar utan Diggiloo i Dalhalla inte är en ordentlig sommar. Vi gästar återigen fantastiska Dalhalla i Rättvik. Boka dina biljetter nedan!

Sektion Blå 945 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från några av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Gul & Röd 845 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Här sitter du antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen, catwalken och våra storbildsskärmar. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig! I priset ingår också en Diggiloo-filt som håller dig varm även när solen gått ner samt en programbok full av läsning om showen och artisterna. Filten och programboken tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.
Läs mer

Sektion Grön 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du ha en bra, numrerad plats med den bästa utsikten över både scenen och den vackra miljön? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar. Dessutom får du en Diggiloo-filt att värma dig med under kvällen som du får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer

Sektion Grön Bakre Ståplats 745 kr

Numrerad ståplats inkl. filt

Här står du på numrerad plats högst upp i arenan med fantastisk utsikt över både scenen och den vackra miljön. Du får även härliga närbilder serverade på våra storbildsskärmar. Dessutom får du en Diggiloo-filt att värma dig med under kvällen som du får ta med dig hem efter showens slut.
Läs mer
Boka biljetter här

Dalhalla tar ut en serviceavgift som tillkommer på biljettpriserna.

Biljettpriserna är inkl. moms. Barnbiljett till och med 14 år på samtliga sektioner 350 kr. Gruppbokningar (fler än 20 personer) kontakta Dalhalla på e-post: [email protected]

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Diggiloo – ett uppskattat evenemang i Dalhalla utanför Rättvik

Det händer alltid mycket kul på Dalhalla på somrarna och roligast av allt, om du frågar oss, är att Diggiloo kommer. I år igen. Den 28 juli drar vi in i kalkbrottet med massor av musik, show och humor. Många menar att Dalhalla är en av de mäktigaste och vackraste utomhusarenorna i Europa. Vi kan bara hålla med.

Möt 12 av landets bästa artister 2024

Diggiloo kommer med en imponerande och varierande uppsättning artister till Dalhalla. Liamoo, Wiktoria, Andreas Weise, Lucianoz, Jessica Andersson, Anders Bagge och många fler. Läs mer om årets alla artister här!

Aktiviteter för barn och vuxna

Dalhalla är ett häftigt ställe du gärna visar barnen. Naturligtvis är alla i familjen välkomna. Om du hellre sitter på läktare är barnens biljetter naturligtvis billigare. Inne på området finns det förstås en hel del gott att äta för både små och stora, men också hoppborgar och andra aktiviteter för barn. Men själva kalkbrottet brukar vara en fascinerande upplevelse för barn. Ett minne för livet.

Fakta om Dalhalla

• Här bröts kalk i femtio år
• Kalkbrottets mått är imponerande 400m x 175m x 55m
• Några andra som stått på denna scen är Kraftwerk, Björk, Roxette, Neil Young och Birgit Nilsson.