Söderköping

Diggiloo besöker Söderköping, så passa på att uppleva Diggiloos sommarkonsert på Vikingavallens idrottsplats sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Sommarens evenemang i Söderköping – Diggiloo 6 augusti

Vad händer i Söderköping? Finns det något att göra i Söderköping i sommar? Ja visst gör det det! Diggiloo kommer tillbaka för att rocka hela Vikingavallen! På scen står en lång rad stjärnor, och några av dem som kommer att förgylla kvällen är Anne-Lie Rydé, Jessica Andersson, Andreas Lundstedt och Di Leva. Men vi har ett helt gäng härliga artister till, med kör och band och massor av sång, dans och skratt. Kom och festa med oss!

Barnaktiviteter i Söderköping

På Diggiloo ser vi till att det finns något för alla, och när vi kan erbjuda artister som Idolvinnaren Nike Sellmar, Liamoo och Youtubern Daniel Norberg lär barnen digga lika hårt som du, eller hur? Och på Vikingavallen i Söderköping har vi andra barnaktiviteter som hoppborgar, så ni har garanterat en fartfylld kväll framför er. Sen finns det olika biljettkategorier att välja mellan, och om du tänkte gå tillsammans med barnen vill vi slå ett slag för biljetten som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Sitter du hellre på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare är de vuxnas. Var du än sitter är det bara att njuta av musiken och sommarkvällen.

Campingplatser i och runt Söderköping

Om du är sugen på att bo på camping har vi några tips, för vi samarbetar med SCR svensk camping och camping.se, och de nämner Korskullens camping och Skeppsdockans camping i Söderköping, men också Norrköpings camping som inte är så långt bort … Läs mer om camping runt våra konserter här.

Viktiga fakta om Söderköping

  • Här börjar eller slutar Göta kanal. Ingen vet riktigt säkert.
  • Stan är gammal, och var på 11- och 1200-talen lika stor och viktig som Stockholm.
  • Den välbevarade stadskärnan är populär vid filminspelningar.
  • Hette faktiskt Sörping från början, men alla trodde bara det var slarv med uttalet.