Stockholm

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och snart är det dags för sommarens förmodligen härligaste evenemang – när Diggiloo äntrar scenen i den anrika slottsparken vid Ulriksdals Slott! Boka dina biljetter nedan.

Fåtal kvar!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 15 år kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 99 09

Önskar ni boka paket med hotell?
Boka via Nöjesresor.se

Bild på logotyp för Nöjesresor.

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Stockholm

Sommaren 2021 bjuder Diggiloo på både stjärnskott och efterlängtade comebacks. Vad sägs om till exempel Per Andersson och Tommy Nilsson? Eller David Lindgren, Mariette, Sara Dawn Finer och ”Mamma-Diggiloo” her self Jessica Andersson? Jodå, det kommer garanterat bli en show med förstklassig underhållning, när den är som absolut bäst! Självklart har du som gäst alltid nära tillgång till både bekvämligheter och förfriskningar. Denna spelning vill du bara inte missa!

Även om det är en hel del som händer i Stockholm sommaren 2021, så är Diggiloos färgsprakande sommarevenemang utan tvekan en otroligt härlig musikalisk fest för alla åldrar mitt i den natursköna slottsparken med nära till både förfriskningar, restauranger och aktiviteter för barnen. Ett måste helt enkelt!

Det är i Ulriksdals slottsträdgård det händer. Beläget nära Bergshamra i Solna, du tar dig smidigt ut från Stockholms Central. Slottsträdgården bjuder på en genuin och vacker miljö – perfekt för ett så folkkärt Stockholms-evenemang som Diggiloo.

Tiden går fort – köp dina biljetter redan idag, så ses vi sommaren 2021!