Stockholm

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och snart är det dags för sommarens förmodligen härligaste evenemang – när Diggiloo återigen äntrar scenen i den anrika slottsparken vid Ulriksdals slott! Boka dina biljetter nedan.

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Diggiloo kommer till Stockholm och Ulriksdals slott 17 augusti 2024

Det finns förstås många shower, artister och spelningar att välja mellan i Stockholm. Men Sveriges största sommarturné är så stor att den gör ett ordentligt avtryck även i landets största stad. När Diggiloo kommer till Ulriksdals slott för sin konsert 2024 blir det garanterat en rejäl dos stjärnsprakande underhållning vi erbjuder. Så kom och dansa ut i sommarnatten med oss.

Säkra dina biljetter till årets stjärnbeströdda konsert

Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Jessica Andersson, Lisa Stadell, Saga Ludvigsson, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren. Alla kommer de till Ulriksdals vackra slottspark. Se till att du också är där, säkra din biljett nu. Läs mer om årets alla artister här!

En konsert för barn och vuxna i Stockholm

Spring i benen är inga problem på Diggiloo i Stockholm. Vid Ulriksdals slott kommer det att finnas hoppborgar och andra barnaktiviteter, så det finns garanterat något för alla. Och om du tänkte gå tillsammans med barnen kan vi nämna biljettypen som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Men om du hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare är de vuxnas. Så varmt välkomna både stora och små.

Mer att upptäcka med barn i Stockholm

• Junibacken
• Tekniska museet
• Skansen