Stockholm

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och snart är det dags för sommarens förmodligen härligaste evenemang – när Diggiloo återigen äntrar scenen i den anrika slottsparken vid Ulriksdals Slott! Boka dina biljetter nedan.

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Önskar ni kombinera ert Diggiloo-besök med en natt på hotell? Då kan ni boka hotellpaket inklusive biljetter på Nöjesresor.se!

Sommarens konsert på Ulriksdals Slott – Diggiloo 19 augusti

Det finns förstås många shower, artister och spelningar att välja mellan i Stockholm. Men i egenskap av landets största sommarturné skulle vi vilja slå ett slag för … oss själva! När Diggiloo kommer till Ulriksdals Slott för sin konsert 2023 har vi Andreas Lundstedt Anne-Lie Rydé, Di Leva, John Lundvik, Jessica Andersson, Bruno Mitsogiannis och många andra redo i logen. Det är en rejäl dos stjärnsprakande underhållning vi erbjuder, så kom och dansa ut i sommarnatten med oss!

En konsert för barn och vuxna i Stockholm

Vi siktar på att ha något för alla, och vi tror nog att också de yngre besökarna blir glada när inte bara Youtubern Daniel Norberg och Idolvinnaren Nike Sellmar, utan också artister som Liamoo och Maria Sur står på Diggiloos scen. Vid Ulriksdals Slott kommer det dessutom att finnas hoppborgar och andra barnaktiviteter, så det finns garanterat något för alla. Och om du tänkte gå tillsammans med barnen kan vi nämna biljettkategorin som heter ”Sittplats i det gröna”. Där får du nämligen ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Men om du hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare är de vuxnas.

Campingplatser i och runt Stockholm

Om du är sugen på att bo på camping i närheten av Stockholm har vi ett helt gäng med förslag. Vi samarbetar nämligen med SCR svensk camping och camping.se, och de har tipsat oss om Långholmens Husbilscamping, Rösjöbadens Camping i Sollentuna, Stockholm Swecamp Flottsbro i Huddinge och Waxholms Camping. Och du kan läsa mer om camping längs vår turné här.

Viktiga fakta om Stockholm

  • Varmare än Orup påstår.
  • Har i regel bättre väder än man kan tro om man lyssnar för mycket på Carola.
  • Det är dag ungefär halva tiden vad Staffan Hildebrand än säger.

Hitta till Diggiloo på Ulriksdals Slott

Spelplats

Ulriksdals slott, Solna

OBS! Adress om du tar bil: Slottsträdgårdsvägen, 170 79 Solna

Adress om du inte tar bil: Slottsallén, 170 79 Solna

Parkering för dig med bil

Parkering sker i ett grönområde väster om slottet på Slottsträdgårdsvägen klicka här för att se vart. Funktionärer finns på plats och hjälper till.

OBS! Följ ej skyltning till Ulriksdals slott då det är avspärrat för biltrafik. Skriv in Slottsträdgårdsvägen 8, 170 79, Solna så ska du komma rätt.

Tunnelbana

Ta tunnelbana mot Mörby Centrum till Bergshamra, därefter 10 min promenad genom skogen på gång- och cykelväg – sök din resa här.

Entré

Det finns två entréer till arenaområdet. Den ena är till vänster om Fasangårdsvägen 11 och den andra är till vänster om Fasangårdsvägen 13.