Upplev Diggiloo – sommarens sköna konsert i Uppsala!

Vad har du planerat att göra i Uppsala i sommar? Självklart ska du unna dig och någon du tycker om – eller varför inte hela familjen – en helkväll i musikens tecken!
Diggiloo drar ut på turné i sommar igen, och hoppas att just du vill komma till ett av de allra skönaste evenemangen och musikeventen i Uppsala den här sommaren. Här kan du köpa dina biljetter!

Fåtal kvar!

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Ulleråkersvägen, 753 18 Uppsala

Då vi kommer ha mycket publik i Uppsala rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Samåk gärna, cykla eller välj ett annat alternativt färdmedel.

ENTRÉ
Entré sker via cykelbanan vid Fyrisån.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Förstklassig show

Diggiloo levererar i år en gnistrande och härlig show på KAP i Uppsala, i äkta schlager-anda. Bered dig på både högkvalitativt artisteri, musik och häftiga shownummer.
Diggiloo har genom åren bjussat på en rad spännande nya artister som tillsammans med veteranerna inom schlagerns värld har bidragit till att lysa upp sommarkvällen riktigt ordentligt. I år har följande stjärnor hängt på Diggiloo-tåget:

  • John Lundvik, David Lindgren, Mimi Werner och Mariette äntrar scenen tillsammans med självaste Magnus Carlsson, Brolle och…
  • …”Mamma Diggiloo” som hon kallas, men är mer känd som Jessica Andersson! Med sig har de också…
  • … inga mindre än Arvingarna med den rutinerade Casper Janebrink i spetsen. Kvällen är med andra ord en given succé.

En sommarkväll med musik och glädje på KAP

Ska du bara unna dig en spelning i Uppsala den här sommaren, så unna dig en Diggiloo-kväll! KAP evenemangsområde ligger endast några minuters gångväg från Uppsala Resecentrum, och är en arena som levererat många större evenemang genom åren.
Ta vara på de sköna sommarkvällarna – se till att boka dina biljetter till en av Uppsalas absolut härligaste spelningar i sommar, köp biljetter redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS