Vänersborg

Vi på Diggiloo är peppade över att, för sjätte gången, få komma tillbaka till Vänersborg sommaren 2023. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Vänersborg!

Mitt i Vänersborg på Sanden – omgiven av glittrande vatten på bägge sidor – är du välkommen att njuta av en härlig show med förstklassiga framträdanden av några av Sveriges mest populära artister.

Vänersborg är inte bara en vacker plats med sitt strandläge vid Vänern och vackra byggnader – det är en underbar sommarstad också!

Kvällsljus, Vänerns vatten alldeles intill, härlig stämning och förstklassig musikshow. Somrigare blir det knappast! Funderar du på vad som händer i Västergötland i sommar? För den som vill ha en garanterat härlig kväll i musikens tecken med några av Sveriges bästa musikartister, rekommenderar vi att skaffa en biljett till Diggiloos konsert på Sanden i Vänersborg – perfekt tillfälle att samla hela familjen och kanske släkten till en kväll i musikens tecken!

Se till att säkra dina Diggiloo-biljetter redan nu – så ses vi i Vänersborg 2023!