Publikhav från Diggiloo Vänersborg.

Strandnära konsert - Diggiloo i Vänersborg!

Vänersborg är inte bara en vacker plats med sitt strandläge vid Vänern och vackra byggnader – det är en underbar sommarstad också!
Vi på Diggiloo är peppade över att sommaren 2019 för fjärde gången få komma tillbaka till Vänersborg och leverera glitter, glamour och fantastisk musik!
Mitt i Vänersborg på Sanden – omgiven av glittrande vatten på bägge sidor – är du välkommen att njuta av en härlig show med förstklassiga framträdanden av bland andra stjärnor som Mariette, David Lindgren och förstås schlagervinnaren John Lundvik.

Slutsålt

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

ADRESS
Sanden, 462 38 Vänersborg

Då vi kommer ha mycket publik i Vänersborg rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Ta gärna cykeln, samåk eller välj annat alternativt färdmedel.

PARKERING
Det finns gratis, organiserad parkering i anslutning till spelplatsen.
För karta med parkeringsplatser, klicka här.

ENTRÉ
Entré sker vid Vänersborgs Gästhamn.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Härlig musikshow mitt i sommaren

Funderar du på vad som händer i Västergötland i sommar? För den som vill ha en garanterat härlig kväll i musikens tecken med några av Sveriges bästa musikartister, rekommenderar vi att skaffa en biljett till Diggiloos konsert på Sanden i Vänersborg – perfekt tillfälle att samla hela familjen och kanske släkten till en kväll i musikens tecken!
Vi på Diggiloo bjuder så klart på bästa sortens musikkonsert, men också mycket mer än så:

  • När du köper din biljett till Diggiloo väljer du själv var i publiken du vill sitta! Vill du sitta på längst fram med bästa uppsikt över alla artisterna – eller trivs du kanske bättre en bit ifrån? Diggiloos publiksittning är uppdelad i fyra olika biljettsektioner, gul, röd, blå eller grön. Vilken passar er bäst?
  • Låt dig väl smaka från vårt utbud av stora som små rätter, snacks och dryck. För alla barn med massor av energi i benen erbjuder vi hoppborgar och annan kul underhållning alldeles intill scen och servering.
  • Vi på Diggiloo vill ge dig ett lite extra speciellt minne från din egen Diggiloo-kväll! När du köper en biljett till Sektion Gul får du vår programbok på köpet: fullspäckad med allt du vill veta om Diggiloo-turnén. Här kan du läsa intervjuer och reportage med både David Lindgren, Jessica Andersson, Mariette och de andra artisterna som är med på Diggiloo-turnén, eller pyssla och knåpa med barnen en stund.

Sommar, sol, glittrande vatten – och konsert med Diggiloo!

Kvällsljus, Vänerns vatten alldeles intill, härlig stämning och förstklassig musikshow. Somrigare blir det knappast! Oavsett om du är en inbiten Diggiloo-fantast eller om det är första gången du är på plats, är du hemskt välkommen att njuta av en konsertkväll i sommarens Vänersborg när den är som bäst.

Se till att säkra dina Diggiloo-biljetter redan nu – så ses vi i juli!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS