Varberg

Välkommen till en superkväll laddad med musik och underhållning när den är som bäst, när vi på Diggiloo återigen besöker Södra Fästningshörnan i Varberg! Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Diggiloo – årets evenemang vid Varbergs fästning 2024

Vad händer i Varberg i sommar? Som vanligt finns det ju massor av saker att göra. Som att surfa i Apelviken, bada mitt i stan, hälsa på Bockstensmannen, äta glass… Men den kommande sommarens höjdpunkt är förstås när Diggiloo kommer till stan.

Konsert med en fenomenal uppställning av artister

Den 21 juli håller vi en stjärnspäckad konsert vid Varbergs fästning med artister som Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria och Andreas Lundstedt. Läs mer om årets alla artister här! Vad kan väl vara bättre än att njuta av musik och skratt under bar himmel?

Saker att göra för och med barn

Det här är inte bara ett event i Varberg där barn är välkomna. Du har även flera olika biljetter att välja mellan, och vi kan rekommendera ”I det gröna” (ja, biljettypen heter så). Där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Och om du hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Väl inne finns det förstås fika och god mat för stora och små, men också hoppborgar och andra aktiviteter för barn. Och du kan nog räkna med att de kommer att uppskatta själva konserten också.

Saker att upptäcka i Varberg

• Kallbadhuset
• Torget och stadskärnan
• Strandpromenaden
• Apelviken
• Åkulla bokskogar