Diggiloo i Varberg vid Varbergs fästning

Diggiloo är tillbaka i sommarens huvudstad - Varberg

Välkommen till en superkväll laddad med musik och underhållning när den är som bäst, när vi på Diggiloo för fjärde gången besöker Södra Fästningshörnan i Varberg!
Tillsammans skapar vi något av det absolut härligaste som finns att göra i Halland nu i juli, vid vackra Varbergs Fästning som är som klippt och skuren för evenemang som Diggiloo, och som inte minst har en fascinerande historia. Välkommen till en helkväll där bland annat Jessica Andersson, Mariette, Magnus Carlsson, och schlagervinnaren John Lundvik bjuder på storslagna shownummer och högkvalitativ underhållning för hela familjen.
Här nedan kan du se till att säkra dina biljetter till sommarens show i Varberg.

Slutsålt

Sektion A Gul 795 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de absolut bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över både scen och catwalk med artisterna på knappt en armlängds avstånd. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage eller låta barnen pyssla en stund innan show eller i paus. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A Röd 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du mitt i händelsernas centrum på parketten med närhet till både scen och artister. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B Blå 525 kr

Numrerad sittplats

Här sitter du lite längre från scenen, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt uppsikt över scenen - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill njuta av allt som händer i den fullspäckade showen.
Läs mer

Sittplats i det gröna 395 kr

Medtag egen stol

I den här kategorin får du ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis så passa på att samla hela familjen för en härlig stund tillsammans! Med närhet till både hoppborgar, servering och scen blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig picknick-filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller endast för kategorin ”Sittplats i det gröna”.
Barnbiljett till och med 14 år på övriga sektioner kostar 320 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 97 00

Hitta hit

Adress: Sjöallén, 432 44 Varberg

Då vi kommer ha mycket publik i Varberg och ett begränsat antal parkeringsplatser rekommenderar vi att vara ute i god tid för att undvika köer. Cykla eller promenera gärna till spelplatsen om möjligt.

Entré
Entré till området sker via Strandgatan, en entré vid havet och en entré mot stan.

Önskar du boka både boende och biljett?
Boka via Nöjesresor

Historisk show med det lilla extra

Vi på Diggiloo är stolta över att få komma tillbaka till Södra Fästningshörnan och verkligen få väva in oss i Varbergs historia – med en show som kommer att bli något alldeles extra. Förutom uppträdanden med Sveriges elit av musikartister och komiker, bjuder vi förstås också på…

  • …möjligheten att själv välja din publikplats! Vi på Diggiloo vill gärna ha så stor spridning som möjligt på typerna av publikplatser. Diggiloo-konserternas biljettsektioner är därför uppdelade i fyra delar: antingen bokar du biljett i Sektion Grön där du med egen filt i gröngräset får gott om utrymme för barnen att springa av sig runt omkring, eller så väljer du sittplatser i mittensektionerna, alternativt en sittplats på första parkett i Sektion Gul.
  • Självklart serverar vi många olika förfriskningar från serveringen som alltid hänger med på Diggiloo-turnén. För alla barn med spring i benen erbjuder vi hoppborgar och annan skojig underhållning i nära anslutning till både scen och servering.
  • När du köper en biljett till Sektion Gul följer vår Diggiloo-programbok med på köpet, fullspäckad med allt du vill veta om Diggiloo-turnén, inklusive reportage och intervjuer med Jessica Andersson, David Lindgren och alla de andra artisterna på turnén. Mysigt pyssel och knåp för barnen ingår också!

Det här är definitivt något av det absolut somrigaste som händer i Varberg i sommar. Så ta chansen att njuta av en musikalisk show när den är som allra bäst – skaffa dina biljetter till Diggiloo vid Södra Fästningshörnan redan idag!

Facebook
Facebook
Twitter
Instagram
RSS