Varberg

Välkommen till en superkväll laddad med musik och underhållning när den är som bäst, när vi på Diggiloo för femte gången besöker Södra Fästningshörnan i Varberg! Boka dina biljetter nedan!

Fåtal kvar!

Sektion A 895 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 695 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 525 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.
Barnbiljett till och med 15 år kostar 350 kr.

Rullstol, ledsagare och personlig service - kontakta Nortic 0455–61 99 09

Sveriges största sommarturné, Diggiloo i Varberg!

Vi på Diggiloo är stolta över att få komma tillbaka till pittoreska sommarstaden Varberg och  Södra Fästningshörnan. Det kommer bli en show i sensommarvärmen som bjuder på det där alldeles extra. Det kommer definitivt bli  något av det absolut somrigaste som händer i Varberg sommaren 2021. Så ta chansen att njuta av en musikalisk show när den är som allra bäst.

Tillsammans skapar vi något av det absolut härligaste som finns att göra i Halland nu i juli, vid vackra Varbergs Fästning som är som klippt och skuren för evenemang som Diggiloo, och som inte minst har en fascinerande historia. Och med oss i år har vi bland andra Jessica Andersson, Mariette och Magnus Carlsson och många fler som kommer bjuda på storslagna shownummer och högkvalitativ underhållning för hela familjen.

Vi ses i Varberg sommaren 2021!