Publikhav från scenen, Diggiloo Ystad

Ystad

Diggiloo besöker Ystad i sommar för att leverera glitter, glamour och fantastisk musik tillsammans med våra mest folkkära artister. Boka dina biljetter nedan!

Sektion A 995 kr

Numrerad sittplats inkl. filt & program

Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!
Läs mer

Sektion A 745 kr

Numrerad sittplats inkl. filt

Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.
Läs mer

Sektion B 595 kr

Numrerad sittplats

På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!
Läs mer

Sittplats i det gröna 495 kr

Medtag egen stol

Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!
Läs mer
Boka biljetter här

Biljettpriserna är inkl. moms.

*Erbjudandet att ta med två barn till och med 14 år gratis på varje biljett gäller för kategorin ”Sittplats i det gröna”. Barnbiljett till och med 14 år på numrerad parkett kostar 350 kr ( gäller sektion A Röd och sektion B ).

Rullstol, ledsagare och personlig service – kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70

Diggiloo – sommarens evenemang i Ystad 2024

Om du vill veta vad som händer i Ystad i sommar behöver du inte leta längre. 6 juli kommer nämligen hela gänget från Diggiloo och bjuder på en stjärnspäckad konsert i det gröna på Sandskogens idrottsplats. Ett evenemang där du får höra flera av landets mest älskade artister, äta något gott under bar himmel och njuta av sommaren och musiken. Du kan välja att sitta på någon av de numrerade platserna nära scenen, eller varför inte picknicka loss på egen filt eller stol? Diggiloo är ett event som funkar för alla.

En konsert med 12 starkt lysande stjärnor

Sveriges största sommarturné blir bara större och mer populär. Inte så konstigt när hela landet får uppleva 3 timmar med stjärnor som Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Elisa Lindström, komikern Ann Westin och många fler. Läs mer om årets alla artister här!

Aktiviteter för barn och hela familjen

Och barn är inte bara välkomna till vårt event i Ystad – om du väljer att sitta ”I det gröna” (ja, biljettypen heter så) får varje vuxen ta med sig två barn upp till 14 år utan kostnad. Och för alla andra sorters biljetter är barnens biljetter naturligtvis billigare. Väl inne finns det förstås fika och god mat för stora och små, men också hoppborg och andra aktiviteter för barn.

Stanna upp en stund i Ystad

Missa inte chansen att dofta på 91 olika sorts rosor och samtidigt känna historiens vingslag när du är i Ystad. Mitt i staden ligger det gamla Gråbrödrakloster och där finns det vackra rosariet som är anlagd på vad som en gång var 1300-talsklostrets innergård.