Diggiloo – sommarens show 2021 i Ronneby!

Planerar ni redan nästa års semester? Funderar ni på vad som finns att göra i Ronneby i juli 2021?

Det finns en hel del att göra i Ronneby nästa sommar – att uppleva Diggiloo är definitivt ett måste! Vissa evenemang hör liksom sommaren till lite extra, utomhuskonserter är utan tvekan ett sådant evenemang. Diggiloo-gänget är nu redo för att än en gång bjuda på en av årets absolut bästa konserter, fullspäckad med framträdanden av flera av våra allra mest populära artister. Eller vad sägs om både Jessica Andersson, David Lindgren och Mariette som hänger med från förra årets Diggiloo-turné, tillsammans med nykomlingar som fantastiska Frida Öhrn och den omåttligt populära Theoz?

Diggiloo Ronneby 2021 – sittplats i det gröna eller på parkett?

Förutom förstklassig underhållning erbjuder Diggiloo en fin och somrig upplevelse för både barn och vuxna. Ja, Diggiloo är ett riktigt bra exempel på vad som finns att göra i Ronneby med barn nästa sommar – barn under 14 år har nämligen fri entré till evenemanget i Ronnebys Brunnspark!

Sommarkonsert som det passar dig

Det är något alldeles speciellt med Diggiloo, och för att så många som möjligt ska få njuta av detta somriga konsertevenemang, finns det möjlighet att köpa er biljett till Diggiloo i inte mindre än 4 olika prisklasser.

  • Njut av artisterna och spelningen från första parkett, där du har både scen och catwalk alldeles intill dig. Här kommer du artisterna så nära man bara kan!
    I biljettpriset ingår också en fin programbok som ger dig en bra översikt och blir ett fint minne att ta hem efteråt.
  • Köp en biljett till en mer flexibel picknick i det gröna: fortfarande med full koll på scenen men med en något lägre ljudnivå. Perfekt för barnfamiljen som kan passa på att njuta av de natursköna omgivningarna!
  • Ronneby Brunnspark är väl värd en extra titt! Parken har bland annat vunnit pris för Sveriges vackraste park, och rymmer många vackra promenadstråk och historiska byggnader. Perfekt område för barnen att röra sig runt omkring i, om det dyker upp spring i benen under konserten.

Det är i Ronneby det händer, och mitt i den natursköna Brunnsparken kommer Diggiloos färgsprakande evenemang att rullas ut den 22 juli, sommaren 2021. Här kan du säkra din biljett redan idag!