Diggiloo ❤️ Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus och Diggiloo samarbetar under parollen “Glädje byggs av musik”. Syftet är att sprida glädje genom musikens kraft – samt skapa minnesvärda stunder för barn och deras familjer som kämpar när livet är extra hårt. Samarbetet innebär bland annat att vår publik erbjuds möjligheten att skänka en slant vid biljettköp och att vi bjuder in drabbade familjer till turnén, men också att våra artister besöker barnen på sjukhuset i Göteborg. Först ut var Liamoo som gjorde

Stort grattis till finalplatsen Maria!

Sverige har härmed fått en sprillans ny superstar! Vilken fantastisk stjärna hon är – vår egen Maria Sur – och vilket framträdande hon levererade på bästa sändningstid i Melodifestivalen. Nu väntar vi med spänning på den stora finalen. Grattis igen! Foto: Alma Bengtsson, SVT/Melodifestivalen

Maria Sur debuterar i både mello och Diggiloo under året!

Den 11 februari är det dags för vår egen Maria att hoppa på landets största tv-jippo, Melodifestivalen med låten ”Never Give Up”. Låten beskriver hon som en skildring av sitt liv, där hon hela tiden haft mottot att aldrig ge upp. Hon hoppas även att människor som har gått igenom svåra saker kan finna ett stöd i bidraget. Och som inte det skulle vara nog debuterar hon dessutom i landets största sommarturné (gissa vilken) i juli. Go Maria!

God jul & gott nytt år!

Efter helgerna sätter vi äntligen kurs framåt mot värmen och ljusare tider. För vips så är högtrycket här igen och sveper över landet med Sveriges största sommarturné. Och då står hela det här gänget redo för att leverera en sprillans ny show – som är både bättre och somrigare än någonsin. Ses!

Biljetterna är släppta!

Äntligen är biljetterna till Diggiloo 2023 släppta! Sveriges största sommarturné firar två decennier på vägarna. Så gör dig redo för ett hejdundrande jubileumskalas 2023 med massor av överraskningar på scen. Njut av landets hetaste artister som Idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Di Leva, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Bruno Mitsogiannis. Se hela turnéplanen och säkra dina biljetter här. 

Låt oss presentera Diggiloo 2023!

Här har vi 2023 års Diggiloogäng! Låt oss presentera – Idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Di Leva, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé (ej med på bild), Bruno Mitsogiannis och Lisa Stadell. Biljetterna släpps 3 december och helt turnéplanen hittar du HÄR!   

Tack för i år!

Tack för en fantastisk turnésommar! Den har varit magiskt på alla sätt. Alla på scenen, gänget bakom och runt om. Och så ni – vår älskade publik. TACK! ❤️ Vi ses på 20-årsjubileet 2023. Det vill ni absolut inte missa. Vi lovar att det kommer bli nåt alldeles, alldeles extra. Klicka på filmen nedan för att få en liiiiiten glimt av hur härligt vi har haft det.  

Dags för finalen!

Tack Bollnäs och Stockholm för magiska dagar! Nu börjar det bli lite sorgligt för nu är det bara två shower kvar på sommarens Diggilooturné. Vad fort det har gått! Och vad roligt vi har haft. Men än är det inte slut, några dagar ledigt sedan intar vi Sandviken på fredag och kör finalen i Eskilstuna på lördag. Välkomna!🥳  

Mot Bollnäs och Stockholm

Efter ett par dagar ledigt är det äntligen dags för oss att börja göra oss redo för att träffa er i Långnäs i Bollnäs imorgon och för att sedan åka vidare till Ulriksdal Slott i Stockholm på lördag. Näst sista helgen på sommarens turné. Om vi ska ge järnet? Jajamen!

Tack för allt Torgny❤️

Torgny. Vår älskade upphovsman. Pappa och mentor till Diggiloo och älskad kollega. Du var med och startade allt. Du är Diggiloo. Saknaden är enorm när du nu har lämnat oss. Hela din Diggiloofamilj och alla vi på Krall har sorg. Bottenlös sorg. Alltid älskad. Aldrig Glömd. Tack för alla minnen och all glädje, Torgny. Tack för allt. Du finns kvar i våra hjärtan för evigt. ❤️