Throwback Thursday – Air

Fantastiska Charlotte Perrelli framför Air under Diggiloo 2013, här under tv-inspelningen mindre än en vecka efter att ha fött sin yngsta son Adrian. Imponerande!

Kreativt möte

Kolla bara på det här härliga gänget! Våra regissörer Sandra Koffner och Lotta Furebäck, producenter Patrik Krall och Lasse Holm, kapellmästare Robin Svensson och turnéledare Ann Lund (som tar bilden) är på plats på Lejondals Slott för några kreativa dagar där grunden för hela showen ska läggas. Och ni ser ju själva hur taggade de är, det kommer bli hur bra som helst!

Mendez: ”Jag är överlycklig”

Efter ett över tio år långt uppehåll från musiken tar han återigen över topplistorna och på bara två veckor har hans låt Everyday spelats nästan 2,2 miljoner gånger på Spotify.  – Det är helt sjukt! Jag är mer än förvånad för man vill ju alltid att det ska gå men man vet aldrig, så det känns helt sjukt verkligen, säger Mendez. Efter att ha skickat in låtar i tre års tid är han nu aktuell i Melodifestivalen för tredje gången och

Lyssna på låtarna

Sista deltävlingen i Melodifestivalen är över och än så länge har vi en artist med i finalen, nämligen Mariette som tävlade i lördags. Vi håller tummarna för att även Mendez går vidare från andra chansen den här veckan med sin härliga låt Everyday. Men i och med att alla låtarna nu är ute kan vi börja ladda ordentligt inför sommaren med Solen lever kvar hos dig, Allting som vi sa, Everyday och For you. Här kan ni lyssna på låtarna

Go Mariette!!

Sist ut av årets Diggiloo-artister, och faktiskt sist ut av ALLA artister i Melodifestivalen 2018. Mariette. Hon går ut med startnummer 7 med bidraget For you. Hon har tidigare varit med i tävlingen två gånger tidigare, 2015 och 2017 och kom då på tredje respektive fjärde plats. Ska det bli tredje gången gillt för Mariette nu? Då behöver hon vår hjälp! Kom igen nu Mariette, vi ska rösta järnet!

Throwback Thursday – Heroes

Sommaren 2012 såg vi Markoolio, Mojje, Thomas Petersson och The Moniker som bjöd på en nytolkning av Charlotte Perrellis Melodifestivalvinnare Heroes. Vilket härligt minne!

Stjärnornas stjärna – med Ola och Tommy

Vilka underbara nyheter, vi får se ännu mer av årets Diggiloo-artister (och även ett par från tidigare år) i tv-rutan! Den 17 mars drar nämligen TV4s nya storsatsning, Stjärnornas stjärna, igång och två av de tävlande är inga mindre än Ola Salo och Tommy Nilsson. Tävlingen går ut på att tolka olika genrer, bland annat country, latin, musikal och disco. Nästan lite som Diggiloo, när man får prova lite olika musikstilar. Förra årets Wiktoria och Ace Wilder som var med

Vi röstar på Mendez

Självklart håller vi tummarna för Mendez i morgondagens deltävling i Melodifestivalen. Han går ut sist i startfältet med låten Everyday. Här har du ett smakprov av låten.