Följa John?

Det bästa sättet att få koll på de senaste nyheterna och det hetaste skvallret är att faktiskt följa oss på våra sociala medier. Där får du nämligen haka på bakom kulisserna och träffa John Lundvik och resten av ensemblen, se roliga bloopers samt bilder från både förr och nu. Men du får också chansen att vinna unika priser och mycket mer.

Lidl Sverige och Diggiloo firar 20 år tillsammans

Vi är stolta att presentera Lidl Sverige som huvudpartner till Diggiloo, samtidigt som båda parter firar 20 år i år. För 2003 var nämligen året då Livsmedelskedjan öppnade sina 10 första butiker i Sverige men också tidpunkten då Diggiloo tog sina första steg i sommarsverige. Så detta är minst sagt en milstolpe för båda jubilarerna. Varmt välkommen till Diggiloofamiljen!

Greetings from Greece!

Diggiloogänget värmer just nu upp på härliga Rhodos inför sommarens stora jubileumsturné. Shownummer repas, röster tränas, kläder testas och riff spelas så att strängarna glöder. Allt för att du ska få en oförglömlig upplevelse som dröjer sig kvar i minnet långt efter att scenbelysningen släckts. Det här kommer bli grymt, vi lovar!

Apollo är ny partner

Det är kärlek i luften och vi på Diggiloo spritter av vårkänslor. Minst sagt. Vi har nämligen teamat upp med en av Nordens ledande researrangörer, Apollo. Vilket känns fantastiskt trevligt på alla sätt. Så håll ögon och öron öppna framåt. Det är mycket spännande på gång.

Bingo för BingoLotto!

Diggilooaren, komikern och Youtube-profilen Daniel Norberg gör Lotta Engberg sällskap under hösten som ny programledare i BingoLotto. Daniel har medverkat i programmet vid flera tillfällen tidigare, mest minnesvärt kanske i oktober 2021 under BingoLottos 30-årsjubileum, eller vid BingoLottos 25-årsjubileum där han framförde sin BingoLotto-hyllning ”Bingo Bingo Bingo”. Men nu tar han alltså steget fullt ut i studion. Vilken stjärnsmäll!

Diggiloo ❤️ Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus och Diggiloo samarbetar under parollen “Glädje byggs av musik”. Syftet är att sprida glädje genom musikens kraft – samt skapa minnesvärda stunder för barn och deras familjer som kämpar när livet är extra hårt. Samarbetet innebär bland annat att vår publik erbjuds möjligheten att skänka en slant vid biljettköp och att vi bjuder in drabbade familjer till turnén, men också att våra artister besöker barnen på sjukhuset i Göteborg. Först ut var Liamoo som gjorde

Stort grattis till finalplatsen Maria!

Sverige har härmed fått en sprillans ny superstar! Vilken fantastisk stjärna hon är – vår egen Maria Sur – och vilket framträdande hon levererade på bästa sändningstid i Melodifestivalen. Nu väntar vi med spänning på den stora finalen. Grattis igen! Foto: Alma Bengtsson, SVT/Melodifestivalen

Maria Sur debuterar i både mello och Diggiloo under året!

Den 11 februari är det dags för vår egen Maria att hoppa på landets största tv-jippo, Melodifestivalen med låten ”Never Give Up”. Låten beskriver hon som en skildring av sitt liv, där hon hela tiden haft mottot att aldrig ge upp. Hon hoppas även att människor som har gått igenom svåra saker kan finna ett stöd i bidraget. Och som inte det skulle vara nog debuterar hon dessutom i landets största sommarturné (gissa vilken) i juli. Go Maria!

God jul & gott nytt år!

Efter helgerna sätter vi äntligen kurs framåt mot värmen och ljusare tider. För vips så är högtrycket här igen och sveper över landet med Sveriges största sommarturné. Och då står hela det här gänget redo för att leverera en sprillans ny show – som är både bättre och somrigare än någonsin. Ses!

Biljetterna är släppta!

Äntligen är biljetterna till Diggiloo 2023 släppta! Sveriges största sommarturné firar två decennier på vägarna. Så gör dig redo för ett hejdundrande jubileumskalas 2023 med massor av överraskningar på scen. Njut av landets hetaste artister som Idolvinnaren Nike Sellmar, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Di Leva, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Bruno Mitsogiannis. Se hela turnéplanen och säkra dina biljetter här.