Wiktoria

Oavsett om det är hennes orubbliga leende eller den polerade stämman har Wiktoria redan visat sig vara ett enormt Svenskt pop-löfte.

Efter succén i Melodifestivalen med smittsamma debutsingel ”Save Me” lovar framtiden ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa.

Efter att ha gjort sin TV-debut redan som tioåring var 2016 året då allt pekade mot ett genombrott för den 19 åriga singer/songwritern från Brämhult.

Efter att ha vunnit semifinalen i Malmö för att sedan sluta som folkets 2:a i Melodifestivalens final, visade sig tävlingen vara den perfekta språngbrädan för Wiktorias karriär och debutsingeln   ”Save Me.”

Singeln har sedan release sålt dubbel platina och streamats mer än 12,5 miljoner gånger samt varit 3:a på på den officiella Svenska singellistan och 3:a på Svensktoppen..

Efter att ha varit en av förra sommarens mest bokade akter på scen och TV, där hon bl.a. uppträdde med artister som Michael Bolton,  åkte Wiktoria på promotionturné till USA med höjdpunkter som liveframträdanden på IHeart radio summit i New York och anrika Club AVALON i Hollywood.

Wiktoria är aktuell med nya singeln ”Unthink You, som den svenska huvudrollsinnehavaren i Walt Disneys nya storfilm ”VAIANA” ,som deltagare i Melodifestivalen 2017 och nu även som en av artisterna i DIGGILOO 2017.

WIKTORIA följer du på :

Instegram: wiktoriajohansson
Snapchat:   WiktoriaVJ
Twitter:   WiktoriaVJ
Facebook: facebook.com/WiktoriaMusic
Music.ly: wiktoriaVJ