Äntligen vet ni!

Det är så skönt att ni äntligen vet vilka som ska hänga med nästa sommar! Och ni vet vart vi ska så nu kan ni verkligen börja planera era biljettköp så att ni inte missar vår show.

I onsdags träffades vi ju i Göteborg, inte riktigt hela gänget men nästan. Det var en hel del intervjuer, mycket bilder och annat spännande som hände och jag samlade på mig en del material till bloggen också, det vill ni inte missa. Jag har också pratat med Lasse Holm och han har lovat att ge mig uppdateringar om vad han pysslar med lite då och då så det kommer ni också kunna läsa om ibland.

Men det var tänkt att vi skulle lansera allting klockan 15.30 men som alltid när man har planerat allting in i minsta detalj är det alltid något som strular i sista sekund. Jag och Tess på marknadsavdelningen satt och svettades i någon timma men tack vare bra teamwork så lyckades vi lösa allt till slut. Så nu ska allting fungera som det ska i alla fall! Och för er som vill kan ni läsa mer om årets artister här och här kan ni se turnéplanen.

Ett litet klipp från hur det såg ut under vår fotografering i Stockholm för några veckor sedan…

Jag har sagt det förut men jag säger det igen, det här verkar vara ett så himla härligt gäng verkligen! Lätta att ha och göra med, ställer upp på grejer så jag tror att det här kan bli toppen! Kolla in de härliga bilderna som togs i onsdags här nedan.

_MG_1256 _MG_1237 _MG_1266 _MG_1282 _MG_1739 _MG_1755

Kram!

/Emilia