Den stora rösten – Linda Pritchard

Den där magiska rösten som man bara inte kan glömma när man hört den en gång tillhör såklart Linda Pritchard. Jag kommer nog aldrig glömma när hon körde Christina Aguilera-låten och dessutom gjort en egen koreografi till. Eller när hon kör en riktig rock-låt…kraften i hennes röst är helt otrolig, jag önskar jag hade en sån pipa som hon har…

Ja för Linda är ju inte bara en otroligt talangfull sångare, hon har ju dessutom jobbat som dansare och som Thomas berättade i videon så har hon tävlat två gånger i Melodifestivalen som just dansare. Dessutom har hon alltså tävlat två gånger som artist också! Just nu håller hon på att göra klart sin EP som kommer släppas under våren. Så jag antar att vi kommer få njuta av åtminstone någon helny Linda Pritchard-dänga under sommaren. Det ser i alla fall jag fram emot!

Det är ju också numera en blond Linda Pritchard som åker med Diggiloo, inte rödhårig som hon varit förut. Jag kände nästan inte igen henne när jag träffade henne på fotograferingen men hon är fantastiskt snygg i det i alla fall! Så vi får se om det elden, rocken och passionen satt i det röda håret eller om hon kommer bjuda på en lika stor show i år som hon brukar göra…

/Emilia