Diggiloo på plats i Göteborg!!

Äntligen! Äntligen är vi på plats i Göteborg och den stora produktionsveckan har börjat. Som vi har jobbat, planerat, kämpat men framförallt LÄNGTAT efter den här veckan. Nu är det dags att dra igång den här sommaren på riktigt. Grymt!

Än så länge är det inte riktigt alla som har anlänt till Gothia Towers och The Theatre där vi kommer hålla till den här veckan, men det är ändå ett stort gäng på plats. Såklart är ju hela kontorsgänget här, de är ju i Göteborg året runt! Dessutom har stora delar av crewet nu anlänt, allt från scentekniker till biljettansvarige. Så det börjar fyllas på nu! Artisterna och musikerna tror jag kommer imorgon, då scenen måste vara lite mer beredd innan det är dags för dem att börja öva ordentligt. Men de har ju å andra sidan övat redan i förra veckan för att komma väl förberedda inför produktionsveckan.

Jag har ett par bilder att bjuda på från dagen, men just nu är det lite kaos och mycket som ska upp så än så länge är det inte några mästerverk direkt. Men det kommer under den kommande veckan vill jag lova!

Diggiloo_prodvecka_theTheatre1Diggiloo_prodvecka_theTheatre2

Diggiloo_prodvecka_theTheatre3

Vi hörs längre fram!

/Emilia