Diggiloo på TV4 imon!

Jag hoppas ingen av er har missat att det är dags att bänka sig framför TV-soffan imon kväll för klockan 20.00 är det dags för årets Diggiloo-föreställning! Jag har ju visserligen redan sett programmet men det hindrar mig inte från att vilja se det igen. Jag menar, man kan ju aldrig tröttna på Diggiloo, eller hur? Här får ni ett smakprov från programmet:

Så jag har laddat upp med chips, popcorn, godis, läsk och lite annat smått och gott för att ha en riktig nostalgikväll tillsammans med en annan härlig Diggilooare. Cherie som också hängde med på turnén förra året och jobbade med våra sponsorer på området ska nämligen kolla tillsammans med mig. Självklart blir det våra orangea Diggiloo-kläder på också för den ultimata kvällen! För er som glömt eller missat hur våra fantastiska kläder såg ut (vet dock inte riktigt hur man skulle kunna missa oss, vi lyste ju upp hela området…) så får ni en påminnelse i den här bilden!

DIGGILOO_IMG_8843

Ni har väl inte missat att vi också har en Instagram-tävling under morgondagens TV-sändning? Det är bara att lägga upp en instagrambild på din myskväll framför Diggiloo på TV under #diggiloo. Bästa bilden vinner en affisch signerad av alla Diggiloo-artisterna från 2015. Vinnaren meddelar vi på vårt instagramkonto Diggiloo måndagen den 14 december.

Jag är i alla fall riktigt taggad och det hoppas jag att ni också är!

Kram

/Emilia