Diggiloos nya kameramän

I torsdags fick jag prova på jobbet som kameraman, något jag från början inte riktigt var beredd på. Visst, jag har filmat lite tidigare men aldrig ”på riktigt”. Så nervositeten när jag blev tillfrågad om jag kunde filma under giget var ju enorm. Jag fick en liten genomgång och fick sedan öva lite själv innan jag fick lite fler instruktioner. Vad hade jag gett mig in på?! Men spelningen började och det var bara att köra igång.

Koncentrationen var på topp, hela jag var på helspänn men nervositeten släppte mer och mer. Stefan som sköter den andra kameran och Carl som är den som styr vilken bild som syns pratade hela tiden med mig i hörlurarna och berättade vad jag skulle göra, vem jag skulle filma och hur. Alltså, vilka hjältar! Carl guidade mig lugnt igenom hela föreställningen, berömde mig, gav mig tips och råd för att få till det på bästa sätt. ”Kamera två, börja i helbild och gå långsamt in på Hanna” och så vidare. Och det gick faktiskt väldigt bra! Och det var så himla kul verkligen, hur roligt som helst när man väl kom igång och nervositeten släppte. Men jag tror aldrig en show har gått så fort, tiden bara flög iväg. I första akten så låg solen på och det var väldigt, väldigt varmt men i andra akten blev det lite kyligare så då fick Diggiloo-jackan åka på. Efter showen var jag helt galet trött, hela anspänningen bara släppte och jag somnade nästan på bussen på väg till hotellet…men jag är väldigt glad att jag fick prova på i alla fall!

11737158_10153370822976480_1439633701_n 11721297_10153139759026925_663920650_n

Tack för bilderna Lina och Cherie!

Även under spelningen i Järvsö behövdes en extra kameraman men den här gången hoppade producent Patrik in och provade. Jag tror han helt enkelt blev lite avundsjuk för att jag hade fått prova på och ville göra det själv också…men även han tyckte att det var roligt. Men det är det som är så roligt med Patrik, han är verkligen överallt och hjälper till med allt.

P1010666

Jag tycker ändå jag såg lite proffsigare ut va? Lite mer avslappnad?

Men om det är någon som behöver kameramän så finns det alltså numera två extra hos Diggiloo!

Idol-Saga klar för Diggiloo

Diggiloo får förstärkning från Västergötland. Vi är glada att meddela att Idol-Saga är klar för Diggiloo. Det blir inte en...

Dags att planera sommaren!

Men först…Påsk, och vi har alla våra olika traditioner under denna högtid. Påskjakt, äggkonst, familjemiddagar, skotertur på isen och pimpelfiske...

Lasse Holm – från främling till konungens medalj!

Lasse Holm tilldelas konungens medalj! Att Lasse Holm, vår schlagerkung, nu får Konungens medalj Litteris et Artibus som betyder ”för...

Diggiloo 💜 Mello

Mello, Melodifestivalen som är Sveriges största musiktävling går snart av stapeln. Det har väl inte undgått någon att det finns...

God Jul & Gott Nytt År

Diggiloo-året 2023 lider mot sitt slut Ett magiskt år för Diggiloo har nu kommit till ända och vi känner oss...

Låt oss presentera Diggiloo 2024

Möt Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann...

Idolvinnaren Cimberly vinner en plats i Diggiloo!

Efter kvällens enastående och spännande final av Idol 2023 kan vi med glädje hälsa Cimberly Wanyonyi, 18 år, från Skellefteå...

Diggiloo+Idol=sant

I samarbete med Universal Music kan vi stolt informera att årets vinnare av Idol vinner, förutom ett skivkontrakt, en plats...

Tack för i år, ses 2024!

Ett ord, WOW! Vilken turné, vilken show och vilken publik vi haft i år. Kalasbra! Vi hade helt enkelt inte...

Diggiloo tar ett skutt in i sista veckan!

Turnén går mot sitt slut efter en lååång och händelserik sommar. Den sista spelningen blir i Göteborg lördagen 26 augusti,...