Emilia är tillbaka!

Hej igen alla goa Diggiloo-fans! Har ni saknat mig? Jag har saknat er i alla fall och jag saknar sommaren och hela det goa gänget som jag rest runt med. Men vet ni vad? Ni blir inte av med mig för jag kommer följa med även nästa sommar!! Så himla roligt! Och inte bara nästa sommar, jag kommer faktiskt att vara med hela vägen den här gången, hela året. Så varje torsdag kommer det komma upp ett blogginlägg med senaste nytt om Diggiloo 2016, missa inte det! Och glöm inte följa oss på Facebook så får du våra nyheter direkt i ditt flöde.

Planeringen inför nästa år är i full gång och nu är turnéplanen nästan spikad. Även de flesta artister är klara och jag kan lova att ni inte kommer bli besvikna, det kommer bli ett riktigt toppengäng. Om lite mindre än två veckor är det dags för pressfotografering så då måste allt vara helt klart och strax efter det kommer vi börja avslöja nästa års artister…spännande! Är ni lika taggade som jag? Biljettsläpp är 5e december så det kan ju bli en perfekt julklapp till någon du tycker om kanske? Nåväl, mer om det längre fram.

Jag ville bara kika in, säga hej och berätta om läget. Glöm inte att ni jättegärna får ställa frågor så gör jag mitt bästa för att svara på dem. Ha en fin helg nu och så hörs vi nästa vecka!

Kram på er!
/Emilia