En månad kvar till workshop

Ja, det stämmer. Om en månad (och en dag om man ska vara riktigt petig) så kommer vi allihopa träffas för att börja repa på riktigt. Under tre dagar kommer vi hänga tillsammans för att lära känna varandra, öva på showen och helt enkelt se till att den här sommaren kommer bli MINST lika bra som de tidigare. Det var längesen jag träffade alla nu, både artister och musiker, så det ska bli jätteroligt att komma igång ordentligt. Bilden är från förra årets gäng då den här workshopen var i Knistad, exakt vart det bär av i år tror jag inte är helt klart än. Så det återstår att se!

Jag tror att det kommer vara full fart under de här tre dagarna så jag misstänker att det kommer bli lite trixigt att verkligen kunna göra något roligt (förutom den vanliga rapporteringen såklart) till bloggen men jag lovar att jag ska göra mitt bästa! Kanske någon rolig video? Lite live-rapportering? Kanske kan vi i alla fall få till en intervju eller två. Ja, ni får gärna komma med tips om vad ni helst skulle vilja se under de här dagarna. Och ju tidigare ni kommer med tips desto större chans att de går i uppfyllelse!

Det kommer bli hur bra som helst tror jag! Vad tror ni?

/Emilia