Fotografering – check!

Ja herregud vilken dag det var i tisdags! Det var full fart hela dagen vill jag lova. Vid lunchtid mötte jag upp Tess från marknadsavdelningen på Stockholms centralstation och sen åkte vi därifrån till Fridhemsplan där vi skulle hålla till under dagen. Ungefär vid 14 började artisterna droppa in och det var dags för smink och hår medan våra duktiga fotografer riggade upp allting.

Tanken med dagen var ju att alla skulle ha en egen porträttbild för presentation på hemsida och liknande samt att vi skulle ta en härlig gruppbild på hela gänget. Och alltså, vilket gäng! Det var en sådan otrolig energi i det där rummet så jag blev HELT slut. När jag tänker på att jag ska spendera hela sommaren blir jag lite rädd nästan, men också helt sjukt taggad. Från början var jag inte hundra procent övertygad, det känns ju alltid som att förra årets artister var de absolut bästa och nu kan det inte bli bättre men efter att ha träffat allihop är jag helt säker på att nästa sommar kommer bli hur bra som helst!

Tyvärr kan jag ju inte visa er så många bilder än då ni faktiskt måste vänta i ytterligare några veckor innan det är dags att avslöja vilka som hänger med nästa sommar. Men då kan jag lova att jag har ett gäng härliga bilder i alla fall så ni får hålla ut! Så länge får ni nöja er med en bild på studion och på mig och Tess på tåget!

2 3

Vi hörs snart igen!

/Emilia