Gott nytt år!

En hel vecka har gått av det nya året och nu har kylan verkligen slagit till ordentligt så det är med stelfrusna fingrar jag skriver det här inlägget.

Men nytt år! Och ytterligare några veckor närmare premiären av Diggiloo 2016 i Göteborg. Nu drar vi igång det här ordentligt tycker jag efter lite julledigheter och härligt firande av det nya året. Det är nu allt kommer dra igång ordentligt med planeringar, låtval, inspirationsresor och så vidare. Det ska bli otroligt spännande att få följa allt det här på nära håll! Och självklart ska jag rapportera så mycket jag bara kan till alla er följare. Det är ju ni som gör hela Diggiloo så det klart att ni ska få hänga med på den här resan också!

Just nu finns det dock tyvärr inte så jättemycket att rapportera om i och med att alla har haft lite ledigt nu i några veckor men jag ska snoka reda på lite ny info till nästa inlägg, det lovar jag!

Ha det fint så länge så hörs vi!

/Emilia