Våra intensiva dagar

Förra veckan hade vi tre otroligt intensiva dagar tillsammans i Loka Brunn där vi spikade hela showen. Så nu har vi full koll på vad som kommer ske på scenen. Men det var naturligtvis inte bara artisterna på plats utan även våra regissörer och ungefär halva bandet som hjälpte till att få ihop det hela. Det blev även lite dans på schemat med vår ena regissör Sandra Koffner. Spännande! Och apropå dans, vi har ju faktiskt tre dansare med oss på turnén i år. Sandra Koffner är nämligen inte bara regissör och koreograf, hon ska även åka med och dansa. Dessutom åker Lisa Stadell, som ju var en av artisterna förra året, med som både kör- och danstjej. Den tredje dansaren heter Linda Hansson och hon har bland annat dansat väldigt mycket i Melodifestivalen. Och nu gör hon debut med oss i Diggiloo. Det ska bli roligt med så mycket dans tycker jag! Men nu tillbaka till alla som var på plats i Loka Brunn.

Torgny Söderberg som är en av våra exekutiva producenter var naturligtvis också på plats för att se till så alla skötte sig. Vår projektledare Helena Sundblad skötte en hel del av sommarens planering på plats tillsammans med produktionsassistenten Caroline Söderqvist. Åsa Nathell och Tess Lindholm som sköter marknadsföring och innehåll till hemsidor och liknande för alla Kralls produktioner hade en hel del att stå i men jobbade på bra mitt i allt kaos runt omkring dem. Diggiloos teknikansvarige (PM som det kallas) Daniel Andersson var på plats även han för att diskutera olika scenlösningar och rekvisita. Thomas Malmros som är vår kostymdesigner var också med oss för att börja prata scenkläder. Vår turnéledare Ann Lund var den som höll koll på oss allihop och såg till att vi följde schemat och så vidare. Producent Patrik Krall sprang runt lite överallt och ingenstans, precis som vanligt. Och så jag såklart, tjejen som springer runt och lägger näsan i blöt lite överallt. Jag tror att det var alla vi som var på plats under de här dagarna! Så det blev ett ganska stort gäng till slut och mycket som skulle göras, men jag tror vi alla kan skriva under på att det var tre otroligt givande och roliga dagar. Och i sommar kommer ni få lära känna de flesta av människorna i det här gänget lite bättre såklart. Magnus Carlsson uppdaterade sin blogg flitigt under vår workshop och här kan ni läsa hans ord om dag 1, dag 2 och dag 3 tillsammans!

Nu är det dags att blicka framåt, bara lite mer än en månad kvar tills vi drar igång den stora repveckan innan det är dags för premiär. Tiden bara rinner iväg nu…

/Emilia