”Lära känna varandra”-dag

God kväll på er! Nu har jag fått se den slutgiltiga klippningen av TV-programmet. Det blev VÄLDIGT bra måste jag säga. Och jag hoppas att ni alla kommer bli nöjda och ändå få se något av era favoritnummer för tyvärr kan vi ju som sagt inte få med allt som vi skulle vilja. Men vi är i alla fall nöjda, hoppas ni blir det också.

Imon ska vi ha inspirationsdag eller ”lära-känna-varandra”-dag eller vad man nu ska kalla det. Vi ska i alla fall ses i Göteborg, hela artistgänget som ska med under nästa sommar för att helt enkelt lära känna varandra lite bättre och börja ladda ordentligt inför Diggiloo 2016. Så nu ska jag se till att ladda kameran ordentligt och försöka spela in lite härliga videohälsningar som ni ska få se senare när vi släppt alla artister. Och det börjar verkligen närma sig nu…kul va? För biljettsläppet är ju om mindre än två veckor nu! Och bara en månad kvar till jul, perfekt julklapp till någon du tycker om kanske? Biljetterna kommer ni i alla fall hitta på Diggiloos startsida när det är dags.

Nu ska jag sätta mig och skriva ihop lite frågor som jag ska ställa till artisterna under morgondagen. Jag ska samla på mig så mycket inspiration jag bara kan så får vi se vart det slutar…

Ha det fint!

/Emilia